Η POC, εταιρεία ένδυσης και εξοπλισμού σκι, διανύοντας την τέταρτη σεζόν ύπαρξής της, παρουσίασε τη νέα της συλλογή. Η ιστορία της μπορεί να είναι μικρή αλλά είναι πολύ συναρπαστική. Η συνεργασία της POC με κορυφαίους αθλητές του σκι από όλο τον κόσμο έχει συμβάλλει τα μέγιστα στη γρήγορη ανάπτυξή της.

Χαρακτηριστική της νέας κολεξιόν είναι η καινούρια σειρά προϊόντων Bug, σχεδιασμένη για να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του σύγχρονου σκιέρ. Κράνη, προστατευτικά πλάτης, γάντια, γυαλιά και πολλά ακόμη είδη που προσφέρουν ασφάλεια και απόδοση περά από τα όρια.

Επίσης, η POC λανσάρει φέτος μία πρωτοποριακή λύση επικοινωνίας. Σε συνεργασία με την Scullhandy δημιουργεί ένα σύστημα τηλεπικοινωνίας που ενσωματώνεται στα κράνη Receptor+ της POC. Έτσι, μπορεί ο σκιέρ να επικοινωνεί με τους συντρόφους του, γεγονός που του προσφέρει τη δυνατότητα να καθοδηγηθεί σε μία διαδρομή και αυξάνει, φυσικά, την ασφάλεια.

Στη συλλογή της POC, για την περίοδο 2008 – 2009, περιλαμβάνονται ακόμη κράνη, φόρμες, προστατευτικά, γυαλιά, αξεσουάρ ασφάλειας καθώς και ειδική σειρά προϊόντων προσανατολισμένη σε αγωνιστική χρήση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube