Τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το Beach Party που διοργάνωσαν ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και η SPORTDAY. Η εκδήλωση του πρώτου αθλητικού ραδιοφώνου και της δημοφιλέστερης αθλητικής εφημερίδας προσέλκυσε πλήθος κόσμου. Εκατοντάδες ακροατές και αναγνώστες έδωσαν το «παρών» στην ελεύθερη πλαζ του Δήμου Ελληνικού στον Αγίου Κοσμά. Εκεί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους συντάκτες και ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Οι τελευταίοι ανέλαβαν και τη διασκέδαση των παρευρισκομένων, από τη μικρή σκηνή που στήθηκε, συντροφιά με τους ηχολήπτες του σταθμού που έπαιζαν μουσική. Με τον τρόπο αυτό SPORTDAY και NovaΣΠΟΡ FM αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι του EURO 2008 και των Ολυμπιακών Αγώνων και καλωσόρισαν τη νέα αθλητική περίοδο. Η άκρως επιτυχημένη διοργάνωση καλύφθηκε από το φωτογραφικό πρακτορείο της Action Images και τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.

Οι υπεύθυνοι εφημερίδας και ραδιοσταθμού θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Δήμο Ελληνικού και κυρίως τους χορηγούς του Beach Party τη NESTLE / ΚΟΡΠΗ και τη ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ MYTHOS για την προσφορά εμφιαλωμένου νερού ΚΟΡΠΗ SPORTMAX και μπύρας MYTHOS.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube