Αρνητικός στην πρόταση της Ντινάμο Μόσχας, για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές δυο εκατομμύρια ευρώ, ήταν ο Γιούρκας Σειταριδής. Ο Έλληνας διεθνής άσος της Πόρτο, απέρριψε την προσφορά των Ρώσων, οι οποίοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τους συμπαίκτες του, Μανίς και Κοστίνια.

Συμφωνά με δημοσίευμα των πορτογαλικων εφημερίδων, abola και record, ο πρόεδρος της Ντινάμο Μόσχας συναντήθηκε το βραδύ της Τέταρτης, σε εστιατόριο (da Foz do Douro) με τον εκπρόσωπο των παικτών των «δράκων», Αλεξέι Φεντορίκεφ, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο των μεταγραφών.

Οι Ρώσοι προσφέρουν 33 εκατομμύρια ευρώ στην Πόρτο, αλλά μόνο οι δυο από αυτούς θα ανηφορίσουν, εκτός απροόπτου, για την Μόσχα. Οι Κοστίνια και Μανίς παρουσιάζονται θετικοί στο ενδεχόμενο της «μετακόμισης» τους, αντίθετα με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, που δεν θέλει να αφήσει την Πορτογαλία για ένα πρωτάθλημα, υποδεέστερο. Πρόθεση του 24χρονου μπακ είναι να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα συμμετέχει σε ένα πιο ποιοτικό πρωτάθλημα με υψηλό ανταγωνισμό (βλ. Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία) και σε αυτό στοχεύει.

Επιμέλεια: Σωτήρης Ταμπάκος, Διονύσης Δεσύλλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube