Αρκετά αισιόδοξες για την πρόκριση στον τελικό του ανσάμπλ είναι οι αθλήτριες της ελληνικής ομάδας, Όλγα Πηλιάκη και Νικολέττα Τσάγαρη. Την Παρασκευή, οι Ελληνίδες θα παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους στα στεφάνια και τις κορίνες, με σκοπό την πρόκριση στον τελικό, με την Πηλιάκη να θεωρεί πως οι διαφορές είναι πολύ μικρές και μπορεί να έρθει η πολυπόθητη συμμετοχή στον τελικό.

«Οι διαφορές είναι πολύ μικρές. Οι πρώτες πέντε ομάδες έχουν ξεχωρίσει, αλλά από την έκτη θέση η διαφορά μας είναι μόλις 0,400 βαθμοί. Τώρα είναι όλα πιθανά. Είχαμε άγχος, γιατί είναι η πρώτη μας συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά, νομίζω, ότι κάναμε καλή παρουσίαση, χωρίς λάθη» δήλωσε η Πηλιάκη.

Από τη μεριά της, η Τσάγαρη, τόνισε πως είναι ακόμα εφικτή η συμμετοχή στον τελικό του αγωνίσματος και πως, αν δε γίνουν λάθη, αυτό θα γίνει πραγματικότητα. «Τώρα, όλα είναι πιθανά. Ο στόχος της συμμετοχής στον τελικό παραμένει εφικτός. Είμαστε πολύ χαρούμενες από την εμφάνισή μας, αφού βγάλαμε αυτό, για το οποίο τόσον καιρό προετοιμαζόμασταν. Πιστεύω ότι, αν αύριο παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας χωρίς λάθη, θα έχουμε μία θέση στον τελικό».

Επιμέλεια: Σπύρος Μιγαδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube