Η κατάκτηση των μεταλλίων από την Πηγή Δεβετζή, τον Βασίλη Πολύμερο και τη Χρύσα Μπισκιτζή, όπως και η καταπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Χρήστου στο απλό σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, δεν έκανε περήφανους μόνο τους Έλληνες, αλλά και τον σύλλογό τους, τον Ολυμπιακό. Έτσι, ο ΑΣ των «ερυθρόλευκων» εξέδωσε την Κυριακή ανακοίνωση, μέσω της οποίας συγχαίρει τους Έλληνες πρωταθλητές για τις επιτυχίες τους στην κινεζική πρωτεύουσα και τους εύχεται ότι καλύτερο στο μέλλον. Επίσης, εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους υπόλοιπους αθλητές, που θα αγωνιστούν, μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, στην 29η Ολυμπιάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος, κ. Πέτρος Κόκκαλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συγχαίρουν τους αθλητές του συνδέσμου μας για τις επιτυχίες, τις επιδόσεις και την προσπάθειά τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Οι Ολυμπιονίκες μας Βασίλης Πολύμερος (ασημένιο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών στην κωπηλασία), Χρυσοπηγή Δεβετζή (χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν γυναικών), Χρύσα Μπισκιτζή (έκτη θέση στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών στην κωπηλασία), αλλά και ο Γιάννης Χρήστου (10η θέση στο απλό σκιφ ανδρών στην κωπηλασία) συνέχισαν την παράδοση των επιτυχιών των αθλητών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κάνοντας μας, για μια ακόμα φορά, υπερήφανους.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ εύχονται, επίσης, καλή επιτυχία τόσο στους αθλητές του συλλόγου μας, όσο και σε όλους τους Έλληνες αθλητές, που θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα που απομένουν, μέχρι την ολοκλήρωση των 29ων Ολυμπιακών Αγώνων».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube