Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Καναδά εμφανίστηκε ο Σάντρο Καμπάνια. «Σε κάποια σημεία του αγώνα, παίξαμε πόλο υψηλού επιπέδου. Αυτό είναι το πόλο που μου αρέσει να παίζουν οι παίκτες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός προπονητής. Ο Γιώργος Αφρουδάκης τόνισε πως αυτή η νίκη ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Σάντρο Καμπάνια: «Σε κάποια σημεία του αγώνα, παίξαμε πόλο υψηλού επιπέδου, όμως και πάλι κάναμε κάποια λάθη, που δεν θα έπρεπε, ειδικά στον τομέα της άμυνας. Είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πρώτο οκτάλεπτο. Αυτό είναι το πόλο που μου αρέσει να παίζουν οι παίκτες μου. Απόλαυσα το παιχνίδι. Έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας. Η Ισπανία είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και θέλω η ομάδα να επικεντρωθεί σε αυτόν τον τομέα».

Γιώργος Αφρουδάκης: «Παίξαμε από το ξεκίνημα του αγώνα πολύ δυνατά, όμως η αλήθεια είναι ότι ήμασταν μία κλάση ανώτεροι. Ξέραμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Όταν κερδίζεις έναν αγώνα σε Ολυμπιακό τουρνουά, σίγουρα σε ανεβάζει την ψυχολογία, έστω και αν δεν βρισκόμαστε μέσα στους στόχους που είχαμε θέσει στις αρχές. Τώρα, ο στόχος μας είναι η έβδομη θέση και θα επικεντρωθούμε σε αυτό, κυρίως για θέμα γοήτρου».

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube