Για αύριο μεταφέρθηκε ολόκληρο το αγωνιστικό πρόγραμμα της κωπηλασίας και της ιστιοπλοΐας, λόγω κακοκαιρίας. Εκτός από το πρόβλημα που θα δημιουργούσε η κακοκαιρία στο αγωνιστικό μέρος, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των Κινέζων, παρουσιάστηκαν προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση από κεραυνούς.

Το καλό είναι πως ο Γιάννης Χρήστου θα έχει μία μέρα ακόμα ξεκούρασης και θα είναι καλύτερα έτοιμος για να διεκδικήσει μία από τις θέσεις 7-12. Αύριο αγωνίζονται στα ημιτελικά και οι αθλητές του σκιφ Πολύμερος-Μούγιος και Μπισκιτζή-Τσιάβου, με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Εκτός από τους αθλητές του σκιφ και η Μαρία Φερεκίδη, η οποία είναι στον ημιτελικό του Κ1 κανόε καγιάκ θα ξεκουραστεί μια μέρα παραπάνω.

Πάντως, η αναβολή των αγώνων "φόρτωσε" την Παρασκευή. Ετσι, ορίστηκε από τους διοργανωτές, να διεξαχθούν η τέταρτη, η πέμπτη και η έκτη ιστιοδρομία των Laser Radial, όπου μετέχει η Ευτυχία Μαντζαράκη, η τέταρτη, η πέμπτη και η έκτη των Laser, όπου μετέχει ο Βαγγέλης Χειμώνας, η πέμπτη και η έκτη των RS:X γυναικών, όπου μετέχει η Αντωνία Φράι, η πέμπτη και η έκτη RS:X ανδρών, όπου μετέχει ο Νίκος Κακλαμανάκης, η όγδοη, η ένατη και η δέκατη των Yngling, όπου μετέχουν οι Μπεκατώρου, Παπαδοπούλου, Κραβαριώτη. Επίσης, η όγδοη, η ένατη και η δέκατη των Finn, όπου μετέχει ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, η έβδομη και η όγδοη των 470 ανδρών, όπου μετέχουν οι Κοσματόπουλος, Παπαδόπουλος, η έβδομη και η όγδοη των 470 γυναικών, η 10η, η 11η και η 12η των 49er.

Επίσης, την Παρασκευή θα δοθεί η εκκίνηση στα Τornado, όπου μετέχουν οι Πασχαλίδης, Τριγκώνης, με τις πρώτες δύο ιστιοδρομίες, οπως και των Star, επίσης με τις πρώτες δύο ιστιοδρομίες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube