Οι Έλληνες αθλητές του πινγκ πονγκ δεν τα κατάφεραν καλά στην πρεμιέρα του ομαδικού την Τετάρτη, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Έτσι, όλοι ελπίζουν πως οι πρωταθλητές μας θα τα πάνε καλύτερα την Πέμπτη κόντρα στην Αυστρία, στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Αυτό τόνισε, με σχετικές δηλώσεις του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Κωστόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι.

«Ο αγώνας με την Αυστρία είναι "όλα τα λεφτά". Θα πρέπει να κερδίσουμε, για να μπορέσουμε να είμαστε στην οκτάδα. Τα δύο τελευταία ματς τα έχουμε χάσει με 3-2 στην Αθήνα και 3-1 στη Βρέμη. Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες. Πολλά θα εξαρτηθούν από την κλήρωση, που θα καθορίσει και τη σειρά των αγώνων, δηλαδή το πώς θα αγωνιστούν οι αθλητές μας. Πιστεύω ότι με δύο νίκες του Καλλίνικου, απέναντι στους Αυστριακούς, θα μπούμε στην οκτάδα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα αγωνιστικά πεπραγμένα της Τετάρτης. «Ο Καλλίνικος εμφανίστηκε σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Γκιώνης, από την άλλη, είχε να αντιμετωπίσει τον Μαλίν, το παιχνίδι του οποίου είναι υπερβολικά δύσκολο να το αντιμετωπίσει κάποιος. Δεν αφήνει τον αντίπαλό του να παίξει αυτό που μπορεί».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube