Οι παίκτες της «ντριμ τιμ» φρόντισαν να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς κόντρα στην Κίνα την Κυριακή, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ του Πεκίνου. Όμως και ο κόσμος της διοργανώτριας χώρας δεν άφησε παραπονεμένους τους Αμερικανούς παίκτες και φρόντισε να τους αποθεώσει, δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Αυτό ήταν που εντυπωσίασε τους παίκτες του Μάικ Σιζέφσκι, που δήλωσαν «εκστασιασμένοι» από όσα αντίκρισαν.

«Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα. Έχω παίξει αρκετά μεγάλα ματς στην καριέρα μου, αλλά αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Ο κόσμος γνώριζε ότι σήμερα γραφόταν ιστορία. Ήταν μια λαμπρή στιγμή για τη χώρα τους, αλλά και για τη δική μας. Ένιωθες τον ‘ηλεκτρονισμό’», τόνισε ο Κόμπι Μπράιαντ.

«Ο ενθουσιασμός, το άγχος κι η ανυπομονησία σε... τρελό βαθμό. Είμαι χαρούμενος που ξεπεράσαμε αυτό το εμπόδιο», συμπλήρωσε ο Ντουέιν Γουέιντ.

Ο άσος των Λέικερς αναφέρθηκε και στην επίσκεψη του «πλανητάρχη» στα αποδυτήρια. «Ήρθε και μας είπε 'σας στηρίζω, το ίδιο κι η χώρα σας. Για αυτό βγείτε και ρίξτε τους μια κλωτσιά στον πισινό’».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube