Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου είναι η τελευταία διοργάνωση, στην οποία θα συμμετάσχει η Νάταλι Κάφλιν, για τον επόμενο έναν χρόνο. Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια της κολύμβησης παντρεύεται, μέσα σε αυτό το διάστημα και θέλει να προετοιμάσει τη διαδικασία της ευτυχέστερης στιγμής της ζωής της.

«Υποχρεωτικά, η επόμενη χρονιά θα είναι για μένα μακριά από τις πισίνες, όμως δε θα πάψω να προσπαθώ να διατηρώ τη φόρμα μου», τόνισε η παγκόσμια ρεκορντγούμαν στα 100 μέτρα ύπτιο γυναικών, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Σιγκαπούρη.

Στη συνέχεια, η 25χρονη πρωταθλήτρια συμπλήρωσε πως: «Θα συνεχίσω τις προπονήσεις. Απλά, θα σταματήσω για ένα χρόνο τους αγώνες».

Η Κάφλιν εξήγησε ότι, όσο καιρό θα βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης, θα ταξιδεύει, θα μαθαίνει να χορεύει και θα ετοιμαστεί για τον γάμο της, τον Απρίλιο του 2009. «Ένα από τα σχέδιά μου είναι να επισκεφτώ κάποια μέρη που πήγα για να κολυμπήσω, αλλά δε χάρηκα τις ομορφιές τους. Δε θα αποχωρήσω για οκτώ χρόνια. Θεωρώ ότι ένας χρόνος είναι αρκετός», ολοκλήρωσε η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια, που θεωρείται από τα φαβορί για πολλά μετάλλια στο Πεκίνο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube