Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ διεξάγει διαγωνισμό με έπαθλο 8 υποτροφίες για σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου δίπλα στους κορυφαίους αθλητικούς δημοσιογράφους. Το κέντρο προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για επαγγελματική αποκατάσταση σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεόραση, με τα οποία έχει στενή συνεργασία για την άμεση απορρόφηση των αποφοίτων. Στους σπουδαστές παρέχεται εκπαίδευση σε πλήρεις εγκαταστάσεις, πρακτική εξάσκηση σε εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, καθημερινή πρακτική στο NovaΣΠΟΡ FM, τη SPORTDAY και το περιοδικό ACTIVE, συνεντεύξεις Τύπου με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και παράγοντες, δωρεάν εκπαιδευτικές εκδρομές κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν μέχρι τις 18 Αυγούστου τυπωμένο από εκτυπωτή, ένα ελεύθερο κείμενο 500 λέξεων με θέμα: «Ντόπινγκ: Η σύγχρονη μάστιγα του αθλητισμού ή μήπως του πρωταθλητισμού;».

Η αποστολή των κειμένων μπορεί να γίνει μέσω fax στο 210 – 95.78.992, μέσω e-mail στο kar@sport-fm.gr ή ταχυδρομικώς, με την ένδειξη «Για το διαγωνισμό του Κέντρου Αθλ. Ρεπορτάζ». Οι συμμετέχοντες κερδίζουν 20% έκπτωση στα δίδακτρα. Η περίοδος εγγραφών έχει ήδη ξεκινήσει και διαρκεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες για εγγραφή και για την ακριβή διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό και αποστολής του κειμένου μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210 - 95.78.820 - 3 & 210 – 95.79.283 - 5.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube