Αποφασισμένη να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου εμφανίστηκε η Έλενα Δανιηλίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προπονείται μεθοδικά, μετά την προ τριμήνου χειρουργική επέμβαση που είχε υποβληθεί στο δεξί γόνατο. Η 26χρονη αθλήτρια θέλει, επίσης, να λάβει μέρος στο τουρνουά «Vogue Athens Open 2008», που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.

«Η αποθεραπεία μου βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Το γόνατό μου αντιδρά εξαιρετικά στην προπόνηση, η οποία μέρα με τη μέρα γίνεται και πιο έντονη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που έζησα πριν από τέσσερα χρόνια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Θέλω να ξαναζήσω την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων, γι αυτό και κάνω το παν ώστε να είμαι παρούσα στο Πεκίνο. Στην προσπάθειά μου να νικήσω το χρόνο, σημαντικό ρόλο παίζει η σφοδρή επιθυμία μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του κόσμου», τόνισε η Δανιηλίδου.

Για το διεθνές τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, δήλωσε: «Παρακολουθώντας τους αγώνες στο Status Athens Open και βλέποντας τις εκδηλώσεις του κόσμου προς το πρόσωπό μου, μου πήρε πέντε λεπτά για να συνέρθω από τη συγκίνηση. Θέλω πολύ να ξαναπαίξω στην Ελλάδα και το Vogue Athens Open μού δίνει αυτή τη δυνατότητα. Αν όλα εξελιχθούν καλά, θα είμαι εκεί. Θα είναι σημαντικό για μένα να ξεκινήσω από τον τόπο μου την προσπάθεια για να καλύψω το έδαφος που έχασα λόγω του τραυματισμού και να ανέβω ξανά στην κορυφή».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube