Για μια ακόμα φορά ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, τοποθετήθηκε για το θέμα του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας των δυτικών προαστίων τόνισε πως δεν υπάρχει καμία διάθεση να παραχωρηθεί ο παίκτης, ενώ αποκάλυψε και τηλέφωνο του Ηλία Πουρασανίδη για λογαριασμό του Ηρακλη.

«Με έκπληξη και απορία διαβάζω σχεδόν καθημερινά στο σύνολο του αθλητικού τύπου ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ηρακλή, παρά την επίσημη θέση που είχαμε πάρει στις 2 Ιουλίου. Τότε, αναφέραμε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε εκφράσει πράγματι την επιθυμία να φύγει και πήρε προθεσμία μέχρι τις 20 Ιουνίου. Από την στιγμή όμως που η ημερομηνία αυτή παρήλθε, η ΠΑΕ Ατρόμητος δεν συζητάει για την παραχώρηση του έναντι οποιοδήποτε ανταλλάγματος. Αυτό κατέστησα σαφές και στον κύριο Πουρσανίδη, από τον οποίο δέχθηκα τηλεφωνική κλήση την περασμένη Παρασκευή. Ως εκ τούτου, έγινε πλέον κατανοητό ότι ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης αποτελεί μέλος της ομάδας και θα είναι ένα από τα σημαντικά μας στελέχη, στην προσπάθεια που θα κάνουμε, προκειμένου να επιστρέψουμε στη Σούπερ Λιγκ. Και πιστεύω ότι, όπως ο Ατρόμητος του έχει προσφέρει τα μέγιστα τα τρία τελευταία χρόνια, έτσι και ο Χρυσόστομος θα σεβαστεί και θα τηρήσει τις συμβατικές του υποχρεώσεις», ήταν τα λόγια του κ. Σπανού.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι. Από αυτή θα απουσιάσουν οι Μερίνο που βρίσκεται αδικαιολόγητα στην Ισπανία και ο Κύργιας που είναι στην Εθνική Νέων. Ακόμα άδεια πήρε ο Μιχαηλίδης για προσωπικούς λόγους και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα σε δύο μέρες.

Την αποστολή συγκροτούν οι: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ιωάννου, Καμινιώτης, Καραλής, Κριπιντίρης, Μαρίνος, Μιχαηλίδης, Νικολόπουλος, Φαβάλι, Ρόβας, Σούφλας, Σκόνδρας Ιωάννης και Αποστόλης, Μελισσάς, Καλαντζής, Καραγκιολίδης, Κόρμπος, Κατεμής, Ολιβέιρα, Τρέχο, Μασάρα, Περόνε, Μπρίτο, Σουλελές, Ζουμπουλάκης, Παπαγεωργίου, Ρες και Καραγιώργος.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube