Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ προσφέρει σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου σε όσους ενδιαφέρονται να γίνουν επαγγελματίες αθλητικοί δημοσιογράφοι. Το κέντρο στελεχώνεται από τους κορυφαίους αθλητικούς συντάκτες της χώρας. Οι Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Νίκος Κατσαρός, Αντώνης Πανούτσος, Αντώνης Καρπετόπουλος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Μιχάλης Λεάνης, Κώστας Αρβανίτης, Γιώργος Χελάκης και πολλοί ακόμη καταξιωμένοι αθλητικογράφοι με επικεφαλής τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο έχουν στόχο την κατάρτιση των σπουδαστών ώστε με την αποφοίτησή τους να έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να εργαστούν επαγγελματικά σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεόραση με τα οποία το Κέντρο έχει στενή συνεργασία για την απορρόφηση των αποφοίτων του.

Για την πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών υπάρχουν ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά studio, computers και τυπογραφικές εγκαταστάσεις. Επιπλέον των μαθημάτων, το Κέντρο προσφέρει πρακτική εξάσκηση σε εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, καθημερινή πρακτική στον ΣΠΟΡ FM, συνεντεύξεις τύπου με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και παράγοντες, εκπαιδευτικές εκδρομές χωρίς οικονομική επιβάρυνση και πολλές ακόμη παροχές στους σπουδαστές.
Η περίοδος εγγραφών έχει ήδη ξεκινήσει και διαρκεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210 - 95.78.820 - 3 & 210 – 95.79.283 - 5.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube