H γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ ήταν και παραμένει μία ελληνική εταιρεία, με κοινωνική ευαισθησία, υπευθυνότητα και συνέπεια, που κύριο στόχο έχει την ικανοποίηση του Έλληνα καταναλωτή.

Στον πρόσφατα δημοσιευμένο ισολογισμό μας του 2007, για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας μας καταγράφηκαν ζημίες 1,9 εκατ. €, οι οποίες οφείλονται κατά κύριο λόγο στη σημαντική αύξηση της τιμής του γάλακτος σαν α΄ ύλη. Αποφασίσαμε συνειδητά να υποστούμε τη ζημία και να μη μετακυλήσουμε την αύξηση αυτή στα προϊόντα μας, με ανάλογες ανατιμήσεις στο επίπεδο του καταναλωτή, συναισθανόμενοι τις ενδεχόμενες κοινωνικές συνέπειες.

Παρ’ όλα αυτά, επιθυμώντας να συμβάλλουμε στην κοινή προσπάθεια για συγκράτηση των τιμών και μείωση των πιέσεων που δέχεται ο Έλληνας καταναλωτής και στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, η εταιρεία μας έλαβε την απόφαση να προβεί σε έκπτωση 5% από τις 16/06/08 και μέχρι τέλους του έτους:
• στα λευκά στραγγιστά γιαούρτια,
• σε όλους τους τύπους των παραδοσιακών γιαουρτιών και
• στην τυποποιημένη φέτα.

Επίσης θα συνεχίσει να προβαίνει και σε προσφορές προϊόντων κατά περίπτωση (π.χ. στα 2 προϊόντα το ένα δώρο, έκπτωση 0,20 ή 0,30 € ανά προϊόν), οι οποίες θα απευθύνονται άμεσα στον τελικό καταναλωτή, προκειμένου αυτός να καρπωθεί εξ ολοκλήρου το όφελος.

Σχετικά με τη ΜΕΒΓΑΛ

Η ΜΕΒΓΑΛ (Μακεδονική Βιομηχανία Γάλακτος) είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και η πρώτη στη Μακεδονία. Δραστηριοποιείται στην καρδιά της παραγωγής του αγελαδινού γάλακτος, στη Μακεδονία, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει σταθερά πρώτη ύλη από περισσότερες από 1600 φάρμες της ευρύτερης περιοχής. Απασχολεί περίπου 1200 εργαζόμενους και είναι πιστοποιημένη για την ποιότητα της πρώτης ύλης, τη γνησιότητα των προϊόντων της και την υγιεινή των παραγωγικών της διαδικασιών Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα, υπογράφει από το 1950 περισσότερα από 170 προϊόντα.

ΜΕΒΓΑΛ. Το Γάλα είναι η Ζωή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΜΕΒΓΑΛ: κ. Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος, Δ/ντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εταιρικής Επικοινωνίας, τηλ. 23910-59235 ή 210-5590001

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube