Σίγουρος για την επιστροφή του Ατρόμητου στη Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Βασίλης Ρες. Ο 18χρονος επιθετικός των «κυανόλευκων» σε δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα στην ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στη συμμετοχή του με την Εθνική Νέων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 2008, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει την ομάδα του να ανέβει και πάλι στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δε θα τα καταφέρουμε, καμία ομάδα δεν έχει τις υποδομές του συλλόγου και μπορούμε να κοντράρουμε κάθε αντίπαλο», επεσήμανε ο νεαρός φορ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κατ' αρχήν θέλω να δω τον Ατρόμητο να ανεβαίνει αμέσως και να επιστρέφει στη Σούπερ Λίγκα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δε θα τα καταφέρουμε, καμία ομάδα δεν έχει τις υποδομές του συλλόγου και μπορούμε να κοντράρουμε κάθε αντίπαλο. Για εμένα θα είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή μου στην ομάδα, αφού θα πάρω ευκαιρίες για να αποδείξω την αξία, πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας».

Σχετικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία που θα χάσει λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Νέων, υπογράμμισε: «Η προετοιμασία είναι το 50% όλης της σεζόν, διότι ως ποδοσφαιριστής μετά από αυτήν απλά κάνεις συντήρηση. Θα είναι έλλειψη για εμένα και όσους συμπαίκτες μου βρεθούν στη Νέων, όμως θα δουλέψουμε στην εθνική ομάδα για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Τέλος όσον αφορά τις εντυπώσεις του απ’ τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Νέων, τόνισε: «Ήταν πρωτόγνωρη. Δεν έχω ζήσει ξανά κάτι παρόμοιο και τέτοιες εμπειρίες είναι συγκλονιστικές, ιδιαίτερα όταν πετυχαίνεις μία τόσο μεγάλη διάκριση όπως η πρόκριση. Η προσαρμογή μου στην ομάδα δεν ήταν δύσκολη, καθώς βοήθησε ο Ανδρούτσος. Ο Τόλης, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Νίνης και τα άλλα παιδιά μας βοήθησαν πολύ, τόσο εμένα όσο και τον Μιχάλη Κύργια να ενσωματωθούμε στη Νέων. Μας έκαναν να καταλάβουμε ότι αποτελούμε μία μεγάλη παρέα και μία τέτοια παρέα ήταν η προηγούμενη εθνική, που έφτασε στον τελικό».

* Τον νεαρό φίλαθλο του συλλόγου, Θανάση Γκαμπαζολιά που έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα, αποχαιρέτησε σήμερα (2/6) η «κυανόλευκη» οικογένεια, με την παρουσία του προέδρου της κ. Γιώργου Σπανού αλλά και άλλων μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube