1. Στο Διαγωνισμό «UEFA EURO 2008» (εφεξής ο «Διαγωνισμός»), τον οποίο διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός «Short FM» (εφεξής ο «Σταθμός»), που εδρεύει στην Καλλιθέα (Δαβάκη 58, 17672 Καλλιθέα), σε συνεργασία με την «Citibank International plc.» (εφεξής η «Τράπεζα»), που εδρεύει στην Αθήνα (Λ. Συγγρού 52-54, 117 42 Αθήνα), δύνανται να συμμετάσχουν όλοι όσοι αποστείλουν SMS στον αριθμό «19000» απαντώντας στην εκάστοτε ερώτηση των ραδιοφωνικών παραγωγών. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την 29/05/08 έως και 30/05/08. Εξαιρούνται από την απονομή των δώρων οι εργαζόμενοι στον Sport-FM, στην «Citibank International plc. και στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΝΤΑΪΝΕΡΣ ΚΛΑΜΠ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ», οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία της Citibank Int’l Plc και Diners Club ΑΕ που έχουν ζητήσει αντίστοιχη εξαίρεση, οι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο του άρθρου 13 του Ν. 2472/1997 και όσοι ρητά δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό.
2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι αποστείλουν SMS, σύμφωνα με το παραπάνω, ενώ κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μιας συμμετοχής.
3. Η κλήρωση θα λάβει χώρα ενώπιον του Συμβολαιογράφου Ν. Ερυθραίας κου Κοντάκου Ιωάννη ή νόμιμου αναπληρωτή του την Τρίτη, 3 Ιουνίου 2008. Η Τράπεζα δικαιούται να ματαιώσει την κλήρωση ή να μεταβάλει την ημερομηνία διεξαγωγής της ή να αντικαταστήσει τα προσφερόμενα δώρα με άλλα ίσης αξίας, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης μέσω του «Σταθμού».
4. Κατά την κλήρωση θα αναδειχθεί ο νικητής του Διαγωνισμού ενώ θα κληρωθεί και ένας αναπληρωματικός, στον οποίο θα διατεθεί, το δώρο του τυχερού στην περίπτωση κωλύματος του τελευταίου. Ο τυχερός της κλήρωσης θα ειδοποιηθεί από την Τράπεζα τηλεφωνικά στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου από το οποίο έχει αποστείλει το SMS, και εφόσον συναινέσουν σχετικά με την αποδοχή του δώρου κατά την διάρκεια της παραπάνω τηλεφωνικής επικοινωνίας, η Τράπεζα θα ζητά από αυτούς να της γνωστοποιήσουν τα στοιχεία της ταυτότητας τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διαδικασία απονομής του δώρου σύμφωνα με τους παρόντες όρους. ενώ παράλληλα θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση από το «Σταθμό»..
5. Ο τυχερός του Διαγωνισμού θα κερδίσει το εξής δώρο:
1 τυχερός θα κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο για τον αγώνα Ελλάδα vs Ρωσία, στα πλαίσια του UEFA EURO 2008, που θα διεξαχθεί στο Σαλτζμπούργκ στις 14 Ιουνίου 2008 (ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια για το Σαλτζμπούργκ).
Το εισιτήριο είναι ευγενική προσφορά της MasterCard Επίσημου Χορηγού του UEFA EURO 2008.
6. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής για οποιονδήποτε λόγο δεν παραλάβει το δώρο του, ανεξαρτήτως κατηγορίας κατά τρόπο που θα υποδειχθεί, μέσα σε 2 ημέρες (2) ημέρες από την σχετική τηλεφωνική ειδοποίησή του ή αποβεί άκαρπη κάθε προσπάθεια ειδοποίησής του για διάστημα δύο (2) ημερών από την ως άνω κλήρωση, το δώρο του θα διατεθεί στον αναπληρωματικό νικητή σύμφωνα με τα προαναφερόμενα.
7. Διευκρινίζεται ότι το δώρο δεν είναι μεταβιβάσιμο κατά βούληση του νικητή και δεν μπορεί να εισπραχθεί σε μετρητά. Η Τράπεζα επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να μεταβάλλει κάθε λεπτομέρεια, ουσιώδη ή μη των δώρων σχετικής ενημέρωσης μέσω του «Σταθμού»
8. Η απονομή του δώρου στον νικητή συνεπάγεται την παροχή εκ μέρους του συμμετέχοντα ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης του στην επεξεργασία από την Τράπεζα, μέσω των ίδιων ή μέσω άλλου προσώπου που θα ορίσει η Τράπεζα, των δηλωθέντων στοιχείων του νικητή, δια μερικώς αυτοματοποιημένων μέσων, με αποκλειστικό σκοπό την απονομή του δώρου σύμφωνα με τους παρόντες όρους. Ο νικητής έχει τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης των άρθρων 10,11 & 12 του ν.2472/1997.
9. Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα, σύμφωνα με τη δική της κρίση και μόνο, να ακυρώσει οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι αντιβαίνει στους επίσημους όρους και τις προϋποθέσεις της κλήρωσης ή βλάπτει την ορθή και αμερόληπτη διεξαγωγή του Διαγωνισμού.
10. Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του παρόντος, ή/και τον τρόπο διεξαγωγής του Διαγωνισμού, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο. Κάθε τέτοια τροποποίηση θα ισχύει από τη δημοσίευση των τροποποιημένων όρων μέσω της ιστοσελίδας www.sportfm.gr.
11. Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα του νικητή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να τον καλέσει να συμμετέχει σε δραστηριότητες Δημοσίων Σχέσεων, για την προώθηση του προϊόντος. Λαμβάνοντας μέρος στη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, ο νικητής αποδέχεται ρητά τον όρο ότι η εικόνα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λόγους δημοσιότητας, καθώς και ότι ο ίδιος παραμένει διαθέσιμος για συνεντεύξεις των ΜΜΕ, εάν αυτό του ζητηθεί. Το πάσης φύσεως φωτογραφικό ή οπτικοακουστικό υλικό με την εικόνα ή τη φωνή του νικητή που έχει αποκτηθεί από τη Τράπεζα στα πλαίσια του Διαγωνισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους υπεύθυνους της προωθητικής ενέργειας, χωρίς καμία χρέωση. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομα ή / και η φωτογραφία του σε καταχωρήσεις εφόσον κληθεί για τούτο, νομιμοποιεί την Τράπεζα να αρνηθεί την χορήγηση του δώρου.
12. Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσει με οποιοδήποτε τρόπο με τους συμμετέχοντες στην κλήρωση για την προώθηση των Τραπεζικών της προϊόντων και ο εκάστοτε συμμετέχων παρέχει ανεπιφύλακτα προς την Τράπεζα την συναίνεσή του προς τούτο.
13. Η συµµετοχή στο διαγωνισµό δεν απαιτεί την απόκτηση ή χρήση προϊόντων της Citibank.
14. Οι παρόντες Όροι έχουν κατατεθεί στo Συμβολαιογράφο κο Κοντάκο Ιωάννη και έχει συνταχθεί σχετική πράξη κατάθεσης των όρων του Διαγωνισμού. Οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος δικαιούται να λαμβάνει με έξοδά του ακριβές αντίγραφο των όρων του παρόντος, όπως αυτό θα κατατεθεί στον παραπάνω Συμβολαιογράφο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube