Στην απόκτηση δύο παικτών προχώρησε την Τρίτη (20/5) ο Ατρόμητος. Πρόκειται για τους Εντουάρντο Μπρίτο και Κάρλος Μασάρα, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαια τετραετούς και διετούς διάρκειας, αντίστοιχα. Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ ο Αργεντινός μπακ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά, oι ανακοινώσεις:

Για τον Μπρίτο: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Εντουάρντο Μπρίτο από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο Εντουάρντο Λούις Σαντάνα Μπρίτο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στη Βραζιλία στις 21 Σεπτεμβρίου του 1982 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είχε 25 συμμετοχές και πέτυχε τέσσερα γκολ».

Για τον Μασάρα: «H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κάρλος Μασάρα από τον Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Κάρλος Μασάρα γεννήθηκε στην Αργεντινή στις 19 Ιουνίου 1978 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είχε 21 συμμετοχές».

Μετά από την θετική εξέλιξη και την ολοκλήρωση των δύο μεταγραφών δηλώσεις έκανε τόσο ο Μπρίτο, όσο και ο Μασάρα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Και οι δύο έδειξαν πολύ χαρούμενοι από την τελική έκβαση των πραγμάτων και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν την ομάδα και πάλι στα «μεγάλα σαλόνια»

Ο Εδουάρντο Μπρίτο δήλωσε:« Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα και όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ήταν άτυχη και δεν έπρεπε να υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική. Διαθέτει εξαιρετικό αθλητικό κέντρο, έχει πολύ καλό γήπεδο και προσφέρει τα πάντα σε ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή για να αποδώσει τα μέγιστα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μεταγραφή μου και θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για να επιστρέψει πάλι στη Σούπερ Λιγκ. Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να είναι δίπλα της γιατί αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, να μας βοηθήσει να ανεβούμε πάλι και να συνεχίσουμε από εκεί ακόμα πιο δυνατοί».

Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε:«Ευχαριστώ την ομάδα που πίστεψε σε μένα γι’ αυτή τη μεταγραφή και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό. Ο Ατρόμητος δεν αξίζει να βρίσκεται στη Β’ Εθνική και μας περιμένει σκληρή δουλειά για να τον φέρουμε πάλι στην κατηγορία που του αξίζει. Να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι μας ότι θα τα δώσω όλα και μαζί με τους νέους συμπαίκτες μου και θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον Ατρόμητο πάλι στη Σούπερ Λιγκ».

Τέλος δηλώσεις έκανε και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπολυος, λέγοντας: «Αποδείξαμε στην πράξη ότι θέλουμε τον Ατρόμητο πρωταγωνιστή και παίρνουμε ποδοσφαιριστές που είναι προδιαγραφών Σούπερ Λιγκ και ήταν στόχος πολλών ομάδων της μεγάλης κατηγορίας. Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός: Η άμεση επιστροφή της ομάδας μας στη Σούπερ Λίγκ. Οι μεταγραφές βέβαια δεν θα σταματήσουν εδώ και θα υπάρχει συνέχεια».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης, Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube