Πολλά γκολ απόλαυσαν οι φίλαθλοι του Ατρόμητου οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Περιστερίου, βλέποντας συνολικά επτά φορές τη μπάλα στα δίχτυα, στη σημερινή (17/5) «φιλική» νίκη της ομάδας τους με 4-3 επί του Αίαντα Σαλαμίνας. Τα τέρματα για τους «κυανόλευκους» πέτυχαν οι Περόνε (40΄,45΄), Λε (70΄) και Σουλελές (74΄), ενώ είχαν και ένα δοκάρι με τον Καμινιώτη στο 44΄. Αυτό ήταν και το τρίτο τεστ για τους Περιστεριώτες μετά το πέρας της Σούπερ Λιγκ (σ.σ. προηγήθηκαν οι νίκες με Χαϊδάρι και Άγιο Ιερόθεο) στο οποίο και πάλι παρατάχθηκαν με πολλούς άγνωστους στο κοινό ποδοσφαιριστές που οι περισσότεροι αγωνίζονται για την ομάδα Νέων και δοκιμάζονται ώστε να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα την προσεχή σεζόν.

Ο Ατρόμητος αγωνίστηκε με τους Καραγιώργο, Ζουμπουλάκη, Σκόνδρα, Αποστολόπουλο, Ολιβέιρα, Καμινιώτη, Κριπιντίρη, Περόνε, Σάντσεθ, Κατεμή, Λε ενώ έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Αργυρός, Σουλελές και Σούφλας.

Ο Αίαντας έπαιξε με τους Βούλγαρη, Κουτλούμπαση, Κοκολάκη, Χουζούρη, Μπιμπίρη, Αποστολάκη, Ζαχαράτο, Ορτάντο, Ρόμαντσουκ, Ραφτόπουλο, Κοτσαμπικίδη, ενώ αγωνίστηκαν και οι Βουτσινάς, Ορφανός, Βασιλόπουλος, Χαλούλος, Σταφσουλάι, Μαγέφσκι, Αντωνίου, Καραμπάκας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube