Εύκολη νίκη με 3-0 πήρε ο Ατρόμητος επί του Χαϊδαρίου σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα (12/5) στο γήπεδο του Περιστερίου. Ο Μερίνο με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 24΄ άνοιξε το σκορ για τους «κυανόλευκους», ενώ ο Περόνε με δύο προσωπικά του τέρματα στο 36΄ και στο 54΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο παιχνίδι για την ομάδα του Περιστερίου από τότε που τελείωσε η Σούπερ Λίγκα, χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Σταύρος Ηλιόπουλος, δοκιμάζοντας μάλιστα αρκετά σχήματα και πρόσωπα. Τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι των γηπεδούχων, θέλοντας από τώρα να εμψυχώσουν την ομάδα στη δύσκολη χρονιά που ακολουθεί στη Β΄ Εθνική.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ανδρούτσος, Σκόνδρας, Τρέχο, Αποστολόπουλος, Ολιβέιρα, Ιωάννου, Καμινιώτης, Μερίνο, Κριπιντίρης, Νικολόπουλος, Περόνε. Έπαιξαν και οι: Ρες, Ζουμπουλάκης, Κύργιας, Λε, Σάντσεθ, Κατσίφας, Καραγιώργος( τερματοφύλακας), Παπαδόπουλος(τερματοφύλακας), Μελάς, Σουλελές

ΧΑΪΔΑΡΙ: Χάμπερ (46' Σιδεράκης), Κώττης, Κωστόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Σκάρος, Λότας, Νταλάκος, Φρίμποκ, Ετόνγκο, Μπατίστα( υπό δοκιμή), Σταματίου (35' Χόρτσας)

* Οι ποδοσφαιριστές που για διαφόρους λόγους δεν αγωνίστηκαν έκαναν κανονικά προπόνηση.
* Την Πέμπτη ο Ατρόμητος θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο στις 17:30 στο Περιστέρι.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube