Έναν από τους διασημότερους και πιο πετυχημένους μάνατζερ στο ΝΒΑ προσέλαβε για να τον εκπροσωπεί και να τον… προωθήσει ο Κώστας Κουφός. Η μητέρα του 19χρονου σέντερ, Κάθυ, επιβεβαίωσε πως ο γιος της θα συνεργάζεται στο εξής με τον Μαρκ Τερμίνι, ο οποίος είναι ένας από τους 22 εκ των 350 ατζέντηδων που εκπροσωπεί πέντε ή περισσότερους παίκτες στο ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω μάνατζερ έχει πελάτες τους Ντέιμον Τζόουνς, Ρόναλντ Μάρεϊ, Κάλβιν Μπουθ, Ερλ Μπάρον και Ερλ Μπόικινς. Το μεγάλο του προσόν όμως είναι οι καλές του σχέσεις με τις διεθνείς αγορές και δη με αυτή της Ευρώπης, στις οποίες δραστηριοποιείται μέσω ενός Ελληνοαμερικανού συνεργάτη, του Άντι Μπουντογιάννη. Αξίζει να σημειωθεί πως πελάτης του είναι και ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κίντελ Γουντς. Ίσως αυτό σημαίνει πολλά, ίσως πάλι και τίποτα…

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία που έχουμε με τον Μαρκ. Είναι πολύ καλός επαγγελματίας, πολύ προσγειωμένος και ηθικός», δήλωσε η Κάθυ Κουφού και πρόσθεσε: «Έχει μια καλή βάση πελατών σε διεθνές επίπεδο και λιγότερους εδώ στις ΗΠΑ. Μας αρέσει το ότι έχει έδρα του το Οχάιο, γιατί εμείς είμαστε άνθρωποι αυτής της πολιτείας και μπορούμε να έχουμε άμεση συνεργασία μαζί του. Εξετάσαμε πολλούς πετυχημένους μάνατζερ με μεγάλη φήμη και καταλήξαμε σε αυτόν. Η επιλογή ήταν μία δύσκολη διαδικασία, σαν να επιλέγεις κολλέγιο. Έχει σημασία να ξέρεις τον τρόπο που λειτουργούν, πόσο διαθέσιμοι είναι, τι υπηρεσίες προσφέρουν, πώς συνεργάζονται με τους πελάτες τους και πόσο καιρό είναι στο χώρο».

Από την πλευρά του ο μάνατζερ είπε: «Ο Κώστας Κουφός είναι ένας μοναδικός παίκτης με μοναδικές προοπτικές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με αυτόν και την οικογένειά του γιατί έχει το ταλέντο, την εργατικότητα και το χαρακτήρα που απαιτείται για να κάνει μία πετυχημένη επαγγελματική καριέρα».

Ο Μαρκ Τερμίνι έχει εκπροσωπήσει στη διάρκεια της καριέρας του σαν μάνατζερ 14 παίκτες που επιλέγησαν στον πρώτο γύρο των ντραφτ και ο Κώστας Κουφός αναμένεται να γίνει ο 15ος. Οι πρώτες εκτιμήσεις τον΄φέρνουν σε μία θέση γύρω στο νούμερο 15-20.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube