Την προσεχή Δευτέρα (5/5) θα συνεδριάσει το ΔΣ της ΠΑΕ Ατρόμητος. Οι ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου θα μιλήσουν για την χρονιά που πέρασε, η οποία εκ του αποτελέσματος κρίνεται αποτυχημένη, αλλά παράλληλα θα ξεκινήσουν και τα πλάνα τους για την νέα σεζόν.

Στόχος είναι η άμεση επάνοδος στα ποδοσφαιρικά «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας. Ήδη έχουν αρχίσει κάποιες συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ για ανανέωση της συνεργασίας τους. Πρώτος στόχος είναι φυσικά ο Λουτσιάνο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος διήνυσε μία εξαιρετική σεζόν, ζήτησε άδεια να σκεφτεί το ενδεχόμενο παραμονής του στο Περιστέρι, αν και έχει δηλώσει πολλές φορές πως πρώτο του μέλημα είναι να μείνει και να ξαναφέρει τον Ατρόμητο στην πρώτη κατηγορία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΠΑΕ του έχει προτείνει μονοετές συμβόλαιο χωρίς μεγάλες μειώσεις στο οικονομικό κομμάτι. Σειρά στις ανανεώσεις παίρνουν λογικά οι Γεωργίου, Κορακάκης, Ιωάννου και Γελαδάρης των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν το προσεχές καλοκαίρι. Όσον αφορά την περίπτωση του Γιάννη Σκοπελίτη, τα κυπριακά Μέσα κάνουν λόγο για συμφωνία Ατρομήτου- Ανόρθωσης για την παραχώρηση του έμπειρου αμυντικού χαφ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube