Αστεία χαρακτήρισε την απόφαση του κ. Κουκουλάκη να δείξει έξι λεπτά καθυστερήσεις στον ημιτελικό με τον Άρη, ο άσος του Ατρομήτου, Βασίλης Ρόβας, μιλώντας το Κεντρικό Αθλητικό Δελτίο Ειδήσεων του SuperΣΠΟΡ fm 94,6. «Δεν καταλαβαίνω γιατί έδειξε έξι λεπτά καθυστερήσεις. Είναι για να γελάς τέτοιες αποφάσεις…», ενώ για τον επαναληπτικό του Περιστερίου τόνισε: «Κατάφερε να μας πεισμώσει ο διαιτητής και η συμπεριφορά του Άρη. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Για τα έξι λεπτά καθυστερήσεων στο χθεσινό ματς είπε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έδειξε έξι λεπτά καθυστερήσεις. Είναι για να γελάς τέτοιες αποφάσεις…. Δεν έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο φασαρίες και καθυστερήσεις, ώστε να δείξει έξι λεπτά. Ο Άρης μετά από αυτήν την απόφαση είναι λογικό πως ανέβηκε ψυχολογικά και κατάφερε να μας βάλει το γκολ»

Για τον τρόπο που εμφανίστηκε η ομάδα στο παιχνίδι του «Χαριλάου» ,τόνισε: «Χθες η ομάδα εμφανίστηκε πολύ καλά στημένη μέσα στο γήπεδο. Ήμασταν πειθαρχημένοι. Πολύ δυνατοί και πολύ καλά στημένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πολύ καλή παρουσία αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος από μία αγχώδη ενέργεια»

Ενώ για τον επαναληπτικό παραμένει αισιόδοξος λέγοντας πως: «Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Μας πείσμωσαν αυτά που έγιναν στο «Κλ. Βικελίδης» και θα εμφανιστούμε πιο δυνατοί στον επαναληπτικό. Με τις αποφάσεις του διαιτητή και τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Άρη το Περιστέρι θα γεμίσει στον άλλο ημιτελικό και πιστεύω πως θα προκριθούμε».

Τα στοιχεία που προσέδωσε ο Πάουλο Κάμπος από την ημέρα του ερχομού του στον Ατρόμητο είναι η πειθαρχεία και το στήσιμο της ομάδας σύμφωνα με τον Βασίλη Ρόβα: «Ο Πάουλο Κάμπος έχει μόνο 10 μέρες στην ομάδα αλλά πιστεύω πως έχει αρχίσει να φαίνεται η δουλειά που κάνει. Πριν έρθει ήμασταν πεσμένοι ψυχολογικά και έχει καταφέρει ήδη να μας ανεβάσει στον τομέα αυτό. Έχει δώσει και πειθαρχεία στην ομάδα μας. Μπαίνουμε σε κάθε αγώνα πολύ καλά στημένοι και έτοιμοι να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Κλείνοντας, μίλησε για το προσεχές ματς της 28ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης: «Τώρα μένει μια νίκη την Κυριακή. Να παρουσιαστούμε έτοιμοι, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μείνουμε και μαθηματικά στην κατηγορία»

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube