Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου αποτελεί και επισήμως ο Γκιγέρμο Όγιος. Ο Αργεντινός προπονητής απομακρύνθηκε από τον πάγκο των Περιστεριωτών μαζί με το προπονητικό επιτελείο του και η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της αναφέρει πως «…τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία».

Ο Γκιγέρμο Όγιος «πλήρωσε» το μάρμαρο για την κακή εικόνα της ομάδας και το γεγονός ότι οι μεταγραφικές του επιλογές με παίκτες από τη «λάτιν» αγορά αποδείχτηκαν, ως επί το πλείστον, αποτυχημένες. Δεν είναι μυστικό πως η εικόνα του Ατρομήτου παρουσίασε βελτίωση με την προσθήκη Ελλήνων (π.χ Σκοπελίτη, Τσίγκα) και άλλων παικτών που γνωρίζουν το πρωτάθλημα (π.χ Περόνε).

Προ των πυλών της ομάδας των δυτικών προαστίων βρίσκεται ο Πάουλο Κάμπος, όπως αποκάλυψε πρώτο το www.sport-fm.gr. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός έχει συμφωνήσει σε όλα και το βράδυ θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Ατρομήτου για τα διαδικαστικά. Ο ίδιος, μιλώντας νωρίτερα στο www.sport-fm.gr, δεν έκρυψε την επιθυμία του να αναλάβει τις τύχες του Ατρομήτου. «Σίγουρα με ενδιαφέρει ο Ατρόμητος. Πρόκειται για μια καλή ομάδα, με καλούς φιλάθλους, η οποία αποδίδει καλό ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube