Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις του Ατρομήτου για τον Γκιγιέρμο Όγιος. Μπορεί στον αγώνα με τον ΟΦΗ την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος τα πράγματα να ήταν καλά, αφού το γκολ του Λουτσιάνο έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του Περιστερίου. Ωστόσο, η προχθεσινή εντός έδρας εμφάνιση με τον Εργοτέλη, που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα με 2-1, έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Αργεντινό τεχνικό. Η διοίκηση έχει προβληματιστεί από την εικόνα της ομάδας και το μέλλον παραμένει αβέβαιο, καθώς υπάρχει και η συμμετοχή στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο Όγιος βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Κάτι που φάνηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς. Εξάλλου, ακύρωσε προγραμματισμένο ταξίδι για τη Βαρκελώνη και επέλεξε να παραμείνει στην Αθήνα. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας.

Χάνει την Τούμπα ο «Λούτσι», αμφίβολος και με Αρη

Λίγες μέρες θα πρέπει να περιμένουν οι άνθρωποι του Ατρομήτου για να μάθουν αν θα μπορέσει να συμμετάσχει ο Λουτσιάνο στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη (02/04). Ο λόγος είναι ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο στον αγώνα με τον Εργοτέλη και σίγουρα θα χάσει το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Ανατολάκη, ο οποίος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στους «κίτρινους».

Στο Περού ο Μερίνο

Την παρθενική εμφάνισή του με τη φανέλα της εθνικής Περού είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Ρομπέρτο Μερίνο. Ο 26χρονος μέσος αναχώρησε για την πατρίδα του και παρά το γεγονός ότι προέρχεται από τραυματισμό, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Κόστα Ρίκα, που θα διεξαχθή την Τετάρτη. Η επιστροφή του έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube