Μετά την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Hellas On Line, εις βάρος της Ξάνθης, άπαντες στο «στρατόπεδο» του Άρη στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα πρωταθλήματος με την Λάρισα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την Κυριακή (23/03, ΝΕΤ 19:00).Οι «κίτρινοι» θέλουν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα πλέι οφ και με μία νίκη την Κυριακή, θα πλησιάσουν πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου τους.

Οι παίκτες του Μπάγεβιτς προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς και προσπαθούν να συγκεντρωθούν στην αναμέτρηση με τη Λάρισα, που μπορεί στο Κύπελλο να αποκλείστηκε από το Θρασύβουλο, αλλά στο πρωτάθλημα δείχνει πολύ καλό πρόσωπο. Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του προπονητή του Άρη, ακούει στο όνομα Αβραάμ Παπαδόπουλος, αφού αποβλήθηκε στον αγώνα με την Ξάνθη και θα απουσιάσει σίγουρα από το ματς της Κυριακής, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται απόφαση για περαιτέρω τιμωρία του παίκτη. Έτσι μάλλον επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας ο Γιάχιτς, ως παρτενέρ του Ρονάλντο Γκιάρο.

Λόγω του βεβαρημένου προγράμματος, που θα έχει στη συνέχεια ο Άρης, με αγώνες για το πρωτάθλημα (αν θεωρήσουμε δεδομένη την παρουσία της ομάδας στα πλέι οφ) και το Κύπελλο, δεν αποκλείεται ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να προβεί σε ένα μικρό «λίφτινγκ» στην ενδεκάδα των Θεσσαλονικέων, με τους Κάλβο και Πρίττα να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Νάτσο Γκαρσία, οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να πάρουν το ρίσκο και να τον ρίξουν στη «μάχη», παρόλο που ο παίκτης είναι σε καλή κατάσταση, καθώς ο στόχος τους είναι ο παίκτης να παρουσιαστεί πανέτοιμος στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, που έχει οριστεί για τις 2 Απριλίου.


Γιορτή για τα 94 χρόνια

Εν τω μεταξύ, εκδήλωση για τον εορτασμό των 94 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας διοργανώνει η ΠΑΕ Άρης. Σε αυτή θα τιμηθεί η παλιά μεγάλη δόξα των «κίτρινων» Θοδωρής Πάλλας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα και έμοιαζε να είναι λίγο αποστασιοποιημένος από τα κοινά της ομάδας που υπηρέτησε, φορώντας τη φανέλα της. Θα τιμηθεί, επίσης, η ομάδα μπάσκετ 1978-1979 που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας.


Ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη: Αλέξης Σαββόπουλος
Απόδοση: Δημήτρης Τσίκας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube