Φαίνεται πως η κόντρα καλά κρατεί. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, με δηλώσεις του καυτηριάζει όσα έγιναν στο Παγκρήτιο και αφήνει αιχμές για τον ισχυρό άνδρα του ΟΦΗ, Φανούρη Βατσινά. Παράλληλα, ο πρόεδρος της περιστεριώτικης ομάδας κάνει κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Σπανού:

«Κύριε Βατσινά, θα περιμέναμε από εσάς να πράξετε το αυτονόητο έπειτα από τα όσα ζήσαμε στο μεταξύ μας αγώνα και να ζητήσετε απλά μια συγνώμη. Κύριε Βατσινά, η συγγνώμη είναι αντρικό προνόμιο!.

Δεν είχαμε διάθεση να ασχοληθούμε πάλι μαζί σας, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε μπροστά στην κατάφωρη διαστρέβλωση της αλήθειας που εσείς επιχειρείτε, προφανώς γιατί έχετε τους λόγους σας. Σας δίνουμε όμως το λόγο μας ότι αυτή είναι η τελευταία φορά.

Εμείς, κύριε Βατσινά, δεν περιμέναμε να μας προστατεύσετε, γιατί εσείς εκείνο που κάνατε ήταν να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τους εξαγριωμένους οπαδούς του ιστορικού συλλόγου σας, που είχαν πρόβλημα μαζί σας.

Εμείς, κύριε Βατσινά, σεβόμαστε την Κρήτη και την κρητική φιλοξενία, όμως στο μεταξύ μας παιχνίδι την ξεχάσατε. Αναλογιστείτε λοιπόν τις ευθύνες σας και μην προσπαθήσετε να τις μεταφέρετε αλλού για να αναζητήσετε άλλοθι. Όσο για τους ισχυρισμούς σας ότι οι παίκτες του Ατρόμητου έδειχναν τα γεννητικά τους όργανα στους φιλάθλους της ομάδας σας, εξυπακούεται ότι είναι αστείες κι εντελώς ανυπόστατες.

Περιμένουμε από την αθλητική δικαιοσύνη που μας έχει αντιμετωπίσει φέτος πάρα πολύ σκληρά, να καλέσει τον κύριο Βατσινά για να δικαιολογήσει τους ισχυρισμούς του από ποιον πήρε εντολή ο κύριος Κάκκος και να πράξει τα δέοντα
».

Ο κ.Σπανός κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό της και τόνισε: «Έχουμε αύριο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ενώ βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολύ μεγάλη πρόκληση να διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στον τελικό του Κύπελλο Ελλάδας. Είναι επιτέλους η ώρα να συσπειρωθεί ο κόσμος του Περιστερίου γύρω από την ομάδα και με ενότητα να προχωρήσουμε όλοι μαζί για να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο, που θα γραφθεί στην ιστορία της ομάδας».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube