Με επιθετικό σχήμα, παρά τις αρκετές απουσίες, θα παρατάξει τον Ατρόμητο κόντρα στον Παναθηναϊκό (20:30, Supersport 1) ο Γκιγέρμο Όγιος. Ο Αργεντινός τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μιχαηλίδη, στο κέντρο της άμυνας τους Γεωργίου, Ολιβέιρα, στα δεξιά τον Κατεμή και αριστερά τον Γελαδάρη. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Σκοπελίτης, Κριπιντίρης και Κορακάκης, ενώ την επιθετική γραμμή θα αποτελέσουν οι Λουτσιάνο, Τρέχο και Περόνε. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανδρούτσος, Λε, Καραλής, Κάστρο, Ανατολάκης, Ρόβας και Σίριο.

Παρόλα αυτά, ο 45χρονος προπονητής έχει ζητήσει από τους παίκτες του να πιέζουν τους «πράσινους» σε όλο το γήπεδο, ώστε να μην έχουν χώρο. Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση είναι οι Μερίνο, Νικολόπουλος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ο Ιωάννου λόγω τιμωρίας και ο Τσίγκας, μετά τη συμφωνία που είχαν κάνει οι δύο σύλλογοι, όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του.

Προϊστορία

Η ομάδα του Περιστερίου κόντρα στον Παναθηναϊκό μετράει δύο νίκες και τρεις ήττες (σ.σ. εντός και εκτός). Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» είχαν νικήσει (1-0) εντός έδρας τη σεζόν 2005-06 και την περσινή μέσα στο ΟΑΚΑ (2-1).

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube