Ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής (2/3) αναμέτρησης με τον Άρη, ήταν ο Ρομπέρτο Μερίνο. Ο Περουβιανός μέσος που αντικαταστάθηκε στη διάρκεια του αγώνα, υπέστη θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ατρομήτου για τρεις εβδομάδες. Μετά και την ήττα των «κυανόλευκων», αυτός ο τραυματισμός δημιουργεί πρόβλημα στον Γκιγιέρμο Όγιος που θα στερηθεί της υπηρεσίες ενός τόσο ποιοτικού παίκτη στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια. Από τη Δευτέρα κιόλας ξεκίνησε θεραπεία, ενώ και ο Νίκος Νικολόπουλος με τη σειρά του, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, θα συνεχίσει τη θεραπεία του όπως του συνέστησε ο γιατρός της ομάδας. Φυσικά θ’ απουσιάσει και εκείνος απ’ το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό, αφού αναμένεται να επιστρέψει σε μία εβδομάδα.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εδώ για τον Όγιος, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τους «πράσινους» ούτε τον τιμωρημένο Ιωάννου, αλλά ούτε και τον Τσίγκα, λόγω της σχετικής συμφωνίας των δύο ομάδων κατά τη μεταγραφή του.

Στα της προπόνησης, οι Περιστεριώτες προπονήθηκαν σήμερα (3/3) το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο. Μετά το πέρας του προγτράμματος ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε την 18μελη αποστολή, την οποία και αποτελούν οι: Μιχαηλίδης, Ανδρούτσος, Γελαδάρης, Κατεμής, Λε, Λουτσιάνο, Καραλής, Ολιβέιρα, Κάστρο, Γεωργίου, Ανατολάκης, Ρόβας, Περόνε, Τρέχο, Σκοπελίτης, Κορακάκης, Κριπιντίρης, Σίριο

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

* Σε κυκλοφορία θα τεθούν από την Τρίτη τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τα γραφεία διαχείρισης εισιτηρίων θα λειτουργήσουν αύριο από τις 10.00 μέχρι τις 15.00.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube