Για τον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦΗ μίλησε στον «Athletic Radio», ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, Γιώργος Κορακάκης. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον προπονητή των Κρητικών, Γιώργο Παράσχο και στους στόχους της περιστεριώτικης ομάδας .«Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η μια ομάδα γνωρίζει την άλλη και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις, από κάποια από τις δύο πλευρές. Το θέμα για εμάς είναι να σταματήσουμε κάποια λάθη που κάνουμε και μας στοιχίζουν», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η μια ομάδα γνωρίζει την άλλη και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις, από κάποια από τις δύο πλευρές. Το θέμα για εμάς είναι να σταματήσουμε κάποια λάθη που κάνουμε και μας στοιχίζουν. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη που κάνουμε και μερικές φορές αδρανούμε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μας στοιχίσει σε κάποια παιχνίδια».

Για τον Γιώργο Παράσχο είπε: «Με τον κύριο Παράσχο ήμασταν μαζί για πέντε χρόνια. Από την συνεργασία μαζί του είχα μόνο οφέλη και δούλεψα αρκετά καλά. Τον ΟΦΗ τον έκανε πιο ομάδα και ένα πιο δυνατό σύνολο. Όλοι γνωρίζουν, εξάλλου, τη δουλειά του και κανένας δεν μπορεί να παραγνωρίσει την πορεία του, αλλά και τη δουλειά του. Πιστεύω ότι η παρουσία του στον πάγκο του ΟΦΗ έχει δυναμώσει πιο πολύ την ομάδα και την έχει βελτιώσει αρκετά».

Για τους στόχους του Ατρομήτου, τόνισε πως: «Όταν δεν κερδίζεις, δεν είσαι καλά και αυτό είναι σίγουρο. Ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά, αλλά τώρα περνάμε μια "νεκρή" περίοδο, από πλευράς αποτελεσμάτων. Το ποδόσφαιρο είναι και συγκυρίες και για εμάς είναι σίγουρο ότι δε μας βοήθησαν οι συγκυρίες. Όλοι γνωρίζουμε ότι διαθέτουμε μια καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι δε θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα, μέχρι το τέλος της περιόδου».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος θα αναμετρηθούν δύο φορές μεταξύ τους, σε ένα μικρό χρονικό διάστημα είπε πως: «Τα δύο παιχνίδια είναι κάτι διαφορετικό μεταξύ τους. Δύο ξεχωριστοί αγώνες, που θα πρέπει να τα δούμε αλλιώς. Το πρωτάθλημα είναι σε κρίσιμη καμπή, ενώ το Κύπελλο έχει δύο αγώνες και μπορούμε να σκεφτούμε και τον επαναληπτικό. Το Κύπελλο, σαν θεσμός, μας ενδιαφέρει και θέλουμε τη διάκριση».

Τέλος, για την ομάδα του ΟΦΗ ανέφερε πως: «Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και, από πλευράς φυσικής, αλλά και τακτικής. Αυτήν τη στιγμή, ο ΟΦΗ είναι μια από τις ομάδες που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα και πολύ μεγάλη εντύπωση κάνει το γεγονός ότι παίζει καλά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση", ενώ για την έτερη ομάδα της Κρήτης, τον Εργοτέλη, ο Κορακάκης είπε: "Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό πρόσωπο τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και, δυστυχώς, για τους ανθρώπους που τρέχουν στην ομάδα δεν δικαιώνονται. Σίγουρα, η θέση που βρίσκεται στη βαθμολογία δεν του αξίζει και είναι πλασματική, με βάση τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει. Νομίζω, όμως, ότι δεν είναι αργά για να προλάβει να κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία».

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube