Μία πρόσθετη μέρα ξεκούρασης θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου. Ο Γκιγέρμο Όγιος αποφάσισε να χορηγήσει ρεπό τη Δευτέρα στους παίκτες του, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, κι έτσι ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους για την Τρίτη το μεσημέρι (15:00), όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο (16:45).

Στο παιχνίδι αυτό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι Τρέχο, Λουτσιάνο, Σίριο και Ιωάννου, ενώ ο τελευταίος δεν θα αγωνιστεί ούτε απέναντι στον Παναθηναϊκό, όποτε οριστεί η αναβληθείς αναμέτρηση με τους «πράσινους». Ο Λουτσιάνο πέρα από το ματς της Κρήτης θα λείψει και από το μεθεπόμενο παιχνίδι με τον Άρη. Η συμμετοχή των τραυματιών Ρόβα και Ανατολάκη θα ξεκαθαρίσει στα μέσα της εβδομάδας.

*Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ Ατρόμητος, όσοι φίλαθλοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για τον αναβληθέντα κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν όταν η Σούπερ Λίγκα ορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube