Χαρούμενος για το ρεκόρ του (πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ατρομήτου με 15 γκολ), αλλά απογοητευμένος από τη μέχρι τώρα απόδοση της ομάδας στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε πως είναι σε πολύ καλή φόρμα και πρόσθεσε ότι η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις θα βγει στο γήπεδο.

«Είναι κάτι πάρα πολύ καλό και για μένα και για τον Ατρόμητο το συγκεκριμένο ρεκόρ. Πιστεύω όμως πως δεν θα μείνει για πολύ γιατί ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα διατηρηθεί στην κατηγορία και έτσι θα σπάσει σύντομα», τόνισε ο «Λούτσι» και συνέχισε: «Θα προτιμούσα να συνδυαστεί το ρεκόρ μου με μια καλύτερη παρουσία της ομάδας».

Σχετικά με την όχι και πολύ καλή απόδοση της ομάδας είπε: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις αλλά αυτό δεν βγαίνει στους αγώνες. Πιστεύω πως πλέον αρχής γινομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει απειλητικά».

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει το καλοκαίρι αλλά εκείνος δεν δείχνει να βιάζεται για να αποφασίσει για το μέλλον του: «Είχα από τώρα αρκετές προτάσεις για να υπογράψω για το καλοκαίρι. Δεν το έκανα όμως γιατί θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου στον Ατρόμητο, τον οποίο και θέλω πολύ να βοηθήσω μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ύστερα θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Πιστεύω πως ακόμα μπορώ να αγωνίζομαι».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube