Το μυαλό όλων στον Ατρόμητο είναι στο κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, αφού δε «χωράει» άλλη βαθμολογική απώλεια, μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος δεν έχει νικήσει το νέο έτος (έχει να πάρει τους τρεις βαθμούς από την 14η αγωνιστική με την Βέροια, έχοντας από τότε πέντε ήττες και μια ισοπαλία). Εν τω μεταξύ, σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί την Τρίτη ο Γιώργος Ανατολάκης, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο Έλληνας αμυντικός εξέτισε την ποινή του στον αγώνα με τον «Γηραιό». Ο Γιώργος Κορακάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα, αφού δέχτηκε χτύπημα στο γόνατο στο ματς με τους Θεσσαλονικείς.

Τιμωρημένοι για τον αγώνα με τους «πράσινους» είναι ο Τρέχο, που αντίκρισε κόκκινη κάρτα στον κυριακάτικο αγώνα και ο Ιωάννου, που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Ο Θανάσης Τσίγκας δε θα αγωνιστεί απέναντι στην παλιά του ομάδα, αφού είναι στη συμφωνία των δύο πλευρών. Ο Ρόβας έχει "ανεβάσει" ρυθμούς, αλλά δεν προλαβαίνει το ματς, ενώ αντίθετα ο Περόνε θα είναι παρών στην αναμέτρηση.

* Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Λουτσιάνο και, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, θα απουσιάσει από τους εκτός έδρας αγώνες με ΟΦΗ και Άρη.

** Ξεκινάει από την Τρίτη (12.00-15.00) η διάθεση των εισιτηρίων του κυριακάτικου αγώνα από το τμήμα διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Επιμέλεια: Αδάμ Τσίκουρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube