Σημαντικό βαθμό απέσπασε (1-1) στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ατρόμητος, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, του γνωστού, Λουτσιάνο. Ο Φονσέκα με το "καλημέρα" του δευτέρου μέρους, είχε "ανοίξει" το σκορ με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό, μακρινό σουτ για τον "γηραιό". Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, αφού ο Μαυρογενίδης στο 60’ και ο Τρέχο στο 82’, αποβλήθηκαν, σωστά, και οι δύο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το ματς

Πολύ νωθρά ξεκίνησε, τόσο ο Ηρακλής, όσο και ο Ατρόμητος στο «παγωμένο» Καυταντζόγλειο. Μέχρι και το 15’ οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό, αφού δεν είχαν καλά «πατήματα» στον αγωνιστικό χώρο. Η πρώτη και πιο ουσιαστική, φάση του αγώνα ήρθε από την μεριά του «γηραιού», από τον Μαυρογενίδη. Από εκεί και πέρα, ο Ατρόμητος «ξύπνησε». Οι Περιστεριώτες προσπαθούσαν να «κάνουν» παιχνίδι, κυρίως, με τον Λουτσιάνο αλλά και με τον Κορακάκη, τόσο από τα δεξιά, όσο και από τ’αριστερά.

Τα πλάνα του Άνγχελ Πεντράθα, άλλαξαν αφού ο Εντίνιο τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή, με τον Χλωρό να περνάει στην θέση του. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος ανέβασε ρυθμό και αυτόματα και την απόδοση της στο πολύ μέτριο, μέχρι τότε παιχνίδι. Στο 37’ ο νεοαποκτηθείς, Θανάσης Τσίγκας με μακρινό σουτ προσπάθησε να κρεμάσει τον Πάρντο, αλλά ο πορτιέρο του Ηρακλή, αντέδρασε γρήγορα και έδιωξε σε κόρνερ. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες, μοιράστηκαν από μια φάση, με τον Λε η ομάδα της Αθήνας και τον –πολύ δραστήριο στο πρώτο ημίχρονο- Φονσέκα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Φονσέκα με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Ο Όγιος αντέδρασε και έκανε στο 51’ διπλή αλλαγή για να «φρεσκάρει» την ομάδα του. Στο 60’ οι Θεσσαλονικείς, έμειναν με δέκα παίκτες, αφού ο Δημήτρης Μαυρογενίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε σωστά, από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Στο 64' λεπτό ο Κάστρο είχε την ευκαρίανα ισοφαρήσει αλλά το δοκάρι τον σταμάτησε, μετά το κόρνερ του Λουτσιάνο.

Η κόκκινη κάρτα αποδεκάτισε τον «γηραιό», κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος, αφού τα επόμενα 20’ είχε το «πάνω χέρι» στο παιχνίδι. Ο Πάρντο ένιωσε να απειλείται πολλές φορές, κυρίως από τον Λουτσιάνο, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν το ματς οι φιλοξενούμενοι. Στο 82' και ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Τρέχο. Ο Λουτσιάνο θυμήθηκε τον παλιό καλό του εαυτό και με απευθείας φάουλ, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, έκανε το τελικό 1-1.

Το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ηρακλής (Άνγχελ Πεντράθα): Πάρντο, Μπρούνο Λέϊτε, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Μαλαγκουένο, Εντίνιο (24' Χλωρός), Τσάβι, Μαυρογενίδης, Γιάνσιτς (63' Παπαδόπουλος), Φονσέκα (88' Ιωαννίδης), Μάρκες

Ατρόμητος (Γκιγιέρμο Όγιος): Μιχαήλίδης, Ιωάννου (51' Νικολόπουλος), Λουτσιάνο, Σκοπελίτης, Τρέχο, Ολιβέϊρα, Κορακάκης, Κάστρο, Μαρίνος, Λε (51' Μερίνο), Τσίγκας

Διαιτητής: Δαλούκας,

Επιμέλεια: Αδάμ Τσίκουρας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube