Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Ο προπονητής των «γαλανόλευκων», Γκιγέρμο Όγιος, δεν υπολογίζει στους Ανατολάκη που είναι τιμωρημένος, Ρόβα που είναι τραυματίας και ο Περόνε που είναι ανέτοιμος.

Ο Αργεντινός προπονητής φαίνεται να έχει κατασταλάξει στο αρχικό σχήμα το οποίο εκτός απροόπτου θα είναι: Μιχαηλίδης κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα βρίσκονται οι Κατεμής, Ολιβέιρα, Αποστολόπουλος και Γελαδάρης. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Σκοπελίτης, Ιωάννου και Κορακάκης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Τσίγκας και Λουτσιάνο. Μένει μια θέση ανοικτή σε αυτό το σχήμα την οποία διεκδικούν ο Νικολόπουλος που σε περίπτωση που αγωνιστεί θα περάσει ο Λουτσιάνο στα χαφ, αλλίως μια θέση για την μεσαία γραμμή διεκδικούν οι Μερίνο, Σίριο και Τρέχο.

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ηρακλή είναι η ακόλουθη: Μιχαηλίδης, Ανδρούτσος, Κατεμής, Γελαδάρης, Ολιβέιρα, Αποστολόπουλος, Κάστρο, Ιωάννου, Κορακάκης, Σκοπελίτης, Σίριο, Λουτσιάνο, Λε, Μερίνο, Τσίγκας, Νικολόπουλος, Τρέχο και Μαρίνος.

* Ωστόσο, η ομάδα του Περιστερίου, ανακοίνωσε πως θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμά της για έφεση στην τιμωρία που της επέβαλε η Πειθαρκική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα κάνει χρήση του δικαιώματος έφεσης στην ΕΠΟ για την ποινή που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας και την οποία θεωρεί αυστηρή».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου - Παναγιώτης Μαυρούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube