Ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ο Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στη «SportDay». Ο 31χρονος επιθετικός παραδέχτηκε ότι η προπόνηση που κάνει ο Γκιγέρμο Όγιος είναι κουραστική, αλλά τονίζει «ότι καλό είναι αυτό. Να προπονηθούμε και λιγάκι». Παρόλα αυτά, φάνηκε πικραμένος από τον τρόπο που αποχώρησε από τον Ηρακλή.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Νικολόπουλου:

Ποιον Ατρόμητο συναντάς ύστερα από 6,5 χρόνια;

«Τα προηγούμενα χρόνια που ήμουν στον Ατρόμητο τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα. Ειδικά τα δύο τελευταία που αγωνιζόμουν εγώ, υπήρχαν πολλά προβλήματα. Δυστυχώς, εγώ έφυγα και η ομάδα πήγε καλύτερα. Το είχα παράπονο ότι έφυγα εγώ και έφτιαξε ο Ατρόμητος. Ευτυχώς ο Θεός με βοήθησε και ξαναγύρισα. Πλέον υπάρχει μια σπουδαία διοίκηση και η ομάδα έχει σπουδαίες εγκαταστάσεις».

Σκέφτεσαι τις αντιδράσεις των φιλάθλων; Και των μεν και των δε...

«Το Αιγάλεω δεν με ενδιαφέρει. Ισως ο κόσμος του Ατρομήτου να έχει κάποιο παράπονο, αλλά τα χρόνια ήταν περίεργα. Ηταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Στη θέση μου ο καθένας θα έκανε το ίδιο. Δεν πήγα στο Αιγάλεω για να γίνω πλούσιος. Ολοι ξέρουν πόσα λεφτά δίνει το Αιγάλεω».

Πώς κρίνεις τον Ατρόμητο που αντιμετώπισες στον πρώτο γύρο;

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Επιθετική και τεχνική. Τώρα δεν ξέρω γιατί βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Είχε ατυχή αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα το ματς με τον Λεβαδειακό. Εχει καλό υλικό και με τους παίκτες που ήρθαν τώρα μπορεί να πάει καλύτερα. Η θέση του σίγουρα είναι πλασματική. Αν ρωτήσεις κάποιον χωρίς να δει τη βαθμολογία θα σου πει ότι ίσως έχει και τριάντα βαθμούς».

Γιατί συμβόλαιο ενάμιση έτους;

«Μου πρότεινε η διοίκηση το συγκεκριμένο συμβόλαιο. Οταν έρθει η στιγμή για να το ανανεώσουμε, ελπίζω να υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές και να παραμείνω στην ομάδα».

Πώς κρίνεις το εξάμηνό σου στον Ηρακλή;

«Προσωπικά εγώ πήγα καλά. Ξαφνικά χωρίς λόγο άλλαξε ο προπονητής, ήρθε ο μάνατζερ που έφερνε δικούς του παίκτες και παιδιά που είχαν προσφέρει έφυγαν χωρίς λόγο. Εφυγαν σε μια μέρα. Ευχαριστημένος ήμουν και από τους συμπαίκτες μου και από τους υπόλοιπους ανθρώπους».

Σου βγήκε σε καλό όμως;

«100%. Δεν μπορούσα να περιμένω κάτι καλύτερο. Δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό. Οταν μου το είπαν, νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα!».

Προσωπικός στόχος σου;

«Ημουν ξανά στον Ατρόμητο και υπήρχε μια δυσαρέσκεια από τον κόσμο και στόχος μου είναι βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα. Τίποτα άλλο για φέτος. Του χρόνου να είμαι και εγώ στην ομάδα και να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Γιατί με τα χρήματα που δίνει η ομάδα αλλά και τις εγκαταστάσεις που έχει, αξίζει για κάτι καλύτερο».

Επέλεξε τους 20 για Ξάνθη

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ο Γκιγέρμος Όγιος επέλεξε 20 παίκτες και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή ποιοι θα αποτελέσουν την 18άδα για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Οι 20 εκλεκτοί είναι οι Μιχαηλίδης, Ανδρούτσος, Κατεμής, Γελαδάρης, Ανατολάκης, Κάστρο, Γεωργίου, Ιωάννου, Σκοπελίτης, Τρέχο, Σίριο, Σάντσες, Κριπιντίρης, Αποστολόπουλος, Καραλής, Λε, Τσίγκας, Νικολόπουλος, Λουτσιάνο, Μερίνο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Δεν ασχολείται από τώρα με μεταγραφές ο Ριμπάλτα - Το θετικό για Αλμέιδα ενόψει ΠΑΟΚ»

Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την έκθεση των ευρωπαϊκών τροπαίων με σεβασμό στο πένθος για τον χαμό του Μπάλντοκ

Η αναφορά του Τσέφεριν και του Αλ Κελαϊφί στον Ολυμπιακό: «Πέρσι η πόλη τρελάθηκε»

Σε βαρύ κλίμα το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο λόγω του θανάτου του Μπάλντοκ

Τσέφεριν για Μπάλντοκ: «Είναι μια μαύρη μέρα…»

Αλμέιδα για Μπάλντοκ: «Όλη μου η στήριξη στην οικογένεια και τους φίλους του»

Βρούτσης για Μπάλντοκ: «Όλος ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί…»

Συγκινητικός Ροντινέι για Μπάλντοκ: «Ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές της οικογένειας» - Η ανάρτησή του στα ελληνικά

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μπάλντοκ στη Γενική Συνέλευση της ECA

Συγκλονιστικός Λουκ Στιλ: «Ο Γιώργος ήταν περήφανος στον Παναθηναϊκό, μακάρι να ήμουν εκεί να κλάψω…»