Σήμερα πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του Γιάννη Σκοπελίτη από τον Ατρόμητο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, όσο και ο προπονητής, Γκιγέρμο Όγιος. Ο Αργεντινός τεχνικός μάλιστα αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

Ο πρόεδρος της ομάδας των δυτικών προαστίων πήρε πρώτος το λόγο και καλωσόρισε τον παίκτη λέγοντας: «Καλωσορίζω έναν αθλητή που η χημεία του ταιριάζει με τη δική μας και έχει τη νοοτροπία νικητή» και συνέχισε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας λέγοντας χιουμοριστικά: «Είμαστε ακόμα στα μπετά».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο νεοαποκτηθής παίκτης που τόνισε: «Θα δώσω το 110% των δυνάμεων μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων και των φίλων του Ατρόμητου».

Τέλος ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Γκιγέρμο Όγιος είπε: «Το ματς αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από το παιχνίδι με τον Αστέρα. Μένουν ακόμα 42 βαθμοί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και ο Ατρόμητος έχει τη νοοτροπία να παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και ανεξαρτήτου αντιπάλου. Το ίδιο θα κάνουμε και απέναντι στην ΑΕΚ».

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η αποστολή των «κυανόλευκων» για το παιχνίδι με την ΑΕΚ την απαρτίζουν οι εξής: Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Μαρίνος, Ανατολάκης, Κουτσοσπύρος, Γεωργίου, Σίριο, Κάστρο, Ρόβας, Σκοπελίτης, Ιωάννου, Κορακάκης, Παγώνης, Κριπιντήρης, Μερίνο, Λουτσιάνο, Ανδρούτσος, Τρέχο, Σάντσεθ.


Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube