Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου έκανε το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιάννης Σκοπελίτης. Ο 29χρονος μέσος των «κυανόλευκων», έκανε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γκιγιέρμο Όγιος για τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης (18:50) στην αρκαδική πόλη. Την αποστολή των Περιστεριωτών ανακοίνωσε ο Όγιος μετά το πέρας του προγράμματος. Την Τρίτη θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους Πελοποννήσιους. Την αναμέτρηση με τον Ηρακλή για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα χάσει ο Βασίλης Ρόβας που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και τα εισιτήρια της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/1) όπου αποφασίσθηκε πως οι φίλοι του «Δικεφάλου» δεν θα πάρουν εισιτήρια.

Κανονικά ο Σκοπελίτης

Όπως αναμενόταν, την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα της νέας του ομάδας έκανε σήμερα (14/1) το απόγευμα ο Γιάννης Σκοπελίτης. Ο 29χρονος μέσος γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και τον Γκιγιέρμο Όγιος, ενώ παράλληλα όπως έγινε γνωστό θα ενισχύσει κανονικά την αποστολή του συλλόγου στον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης (18:50) για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Αργεντινός τεχνικός μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή των Περιστεριωτών.

Η αποστολή απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Μιχαηλίδης, Ανδρούτσος, Σκοπελίτης, Κατεμής, Γελαδάρης, Μαρίνος, Ανατολάκης, Μαρτσέλο, Κουτσοσπύρος, Γεωργίου, Σίριο, Κάστρο, Ρόβας, Ιωάννου, Κορακάκης, Παγώνης, Μερίνο, Λουτσιάνο

* Για την Τρίτη υπάρχει μεσημεριανή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου, ενώ μετά η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Τρίπολη.

Τα εισιτήρια με Αστέρα

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης θα διατίθενται την Τρίτη απ’ τις 10.00 ως τις 13.00 και απ’ τις 17.00 ως τις 19.00 στο γραφείο διαχείρισης της ΠΑΕ, ενώ την Τετάρτη η διάθεση θα γίνει απ’ τις 10.00 ως τις 13.00. Τα εισιτήρια τιμώνται προς 15 ευρώ.

Σύσκεψη ενόψει ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο γήπεδο Περιστερίου. Στην σύσκεψη αποφασίστηκε να μην ανοίξει η Θύρα 1 (μεταλλική) του γηπέδου. Έτσι, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα φροντίσει για τη διάθεση των εισιτηρίων αποκλειστικά σε φιλάθλους της ομάδας που θα πρέπει να φέρουν μαζί τους απαραιτήτως την αστυνομική τους ταυτότητα κατά τη διαδικασία της αγοράς των εισιτηρίων. Εκ’ μέρους της Αστυνομίας δόθηκε η δέσμευση ότι θα δεν επιτραπεί η προσέγγιση φίλων της ΑΕΚ στο γήπεδο Περιστερίου.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλαφούζος: «Τα ΜΜΕ να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του Μπάλντοκ, να σταθούμε στο πλευρό των οικείων του»

Και επίσημα Παντελίδης στον Asteras Aktor - «Είμαι εδώ για να φέρουμε ξανά επιτυχίες»

Τσακίρης: «Δεν ασχολείται από τώρα με μεταγραφές ο Ριμπάλτα - Το θετικό για Αλμέιδα ενόψει ΠΑΟΚ»

Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την έκθεση των ευρωπαϊκών τροπαίων με σεβασμό στο πένθος για τον χαμό του Μπάλντοκ

Η αναφορά του Τσέφεριν και του Αλ Κελαϊφί στον Ολυμπιακό: «Πέρσι η πόλη τρελάθηκε»

Σε βαρύ κλίμα το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο λόγω του θανάτου του Μπάλντοκ

Τσέφεριν για Μπάλντοκ: «Είναι μια μαύρη μέρα…»

Αλμέιδα για Μπάλντοκ: «Όλη μου η στήριξη στην οικογένεια και τους φίλους του»

Βρούτσης για Μπάλντοκ: «Όλος ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί…»

Συγκινητικός Ροντινέι για Μπάλντοκ: «Ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές της οικογένειας» - Η ανάρτησή του στα ελληνικά