Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζουν την προετοιμασία τους στον Ατρόμητο ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο της βοιωτικής ομάδας για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Το απόγευμα της Πέμπτης οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, ακολουθώντας εκπαιδευτικό δίτερμα με την ομάδα των Νέων. Ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έτσι καταστρώνει τα πλάνα του για το εν λόγω ματς όσο το δυνατόν καλύτερα. Από την Παρασκευή θα τεθούν σε διάθεση τα εισιτήρια για τον αγώνα με τους «πράσινους». «Δεν άξιζε τη νίκη ο Πανιώνιος», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γκιγιέρμο Όγιος.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

«Από το γραφείο διαχείρισης εισιτηρίων ανακοινώνεται ότι αύριο η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Λιβαδειάς θα γίνει από 10.00 μέχρι 14.00 και το Σάββατο από 10.00 μέχρι 13.00».

* Το διοικητικό συμβούλιο Συνδέσμου Διαιτητών Αθηνών αποφάσισε να τιμήσει τον Γιώργο Ανατολάκη στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του την ερχόμενη Δευτέρα, για τη προσφορά του αμυντικού του Ατρόμητου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube