Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα από τραυματισμούς ποδοσφαιριστών του, βρίσκεται ο Γκιγιέρμο Όγιος, ο οποίος όμως δεν μπορεί να υπολογίζει για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη τους τιμωρημένους Λουτσιάνο και Τρέχο. Την Παρασκευή, με την απογευματινή προπόνηση που υπήρξε, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κυανόλευκων», για το ματς με τους Αρκάδες. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Αργεντινός τεχνικός της περιστεριώτικης ομάδας, ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση. Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ατρομήτου το βράδυ της Πέμπτης. Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Αμαντού Σανόκο με τον Ατρόμητο. «Θέλω να έρθω στον Ατρόμητο», τόνισε ο Γκόμες.

Η αποστολή του Ατρομήτου:

Η αποστολή του Ατρόμητου απαρτίζεται από 18 παίκτες οι οποίοι είναι οι: Μιχαηλίδης, Ανδρούτσος, Ρόβας, Γεωργίου, Σάντσεθ, Κουτσοσπύρος, Ιωάννου, Μαρίνος, Μερίνο, Ολιβέιρα, Κορακάκης, Γελαδάρης, Μέζα, Ανατολάκης, Κατεμής, Σίριο, Ρέγες, Κριπιντήρης

* Για το Σάββατο υπάρχει μία μεσημεριανή προπόνηση στις 12:30, στο τέλος της οποίας η αποστολή της ομάδας θ’ αναχωρήσει για την Τρίπολη.

«Κυανόλευκη» γιορτή…

Μέσα σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ατρομήτου στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και μέλη των οικογενειών τους, ωστόσο το πρόσωπο της βραδιάς ήταν η μασκότ, «Atroman», που έκλεψε την παράσταση μοιράζοντας δώρα. Η βραδιά έκλεισε με ευχές για καλές γιορτές, αλλά και ευχές για την ομάδα, από τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σπανό, τον Γκιγιέρμο Όγιος και τον Γιώργο Κορακάκη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλαφούζος: «Τα ΜΜΕ να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του Μπάλντοκ, να σταθούμε στο πλευρό των οικείων του»

Και επίσημα Παντελίδης στον Asteras Aktor - «Είμαι εδώ για να φέρουμε ξανά επιτυχίες»

Τσακίρης: «Δεν ασχολείται από τώρα με μεταγραφές ο Ριμπάλτα - Το θετικό για Αλμέιδα ενόψει ΠΑΟΚ»

Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την έκθεση των ευρωπαϊκών τροπαίων με σεβασμό στο πένθος για τον χαμό του Μπάλντοκ

Η αναφορά του Τσέφεριν και του Αλ Κελαϊφί στον Ολυμπιακό: «Πέρσι η πόλη τρελάθηκε»

Σε βαρύ κλίμα το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο λόγω του θανάτου του Μπάλντοκ

Τσέφεριν για Μπάλντοκ: «Είναι μια μαύρη μέρα…»

Αλμέιδα για Μπάλντοκ: «Όλη μου η στήριξη στην οικογένεια και τους φίλους του»

Βρούτσης για Μπάλντοκ: «Όλος ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί…»

Συγκινητικός Ροντινέι για Μπάλντοκ: «Ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές της οικογένειας» - Η ανάρτησή του στα ελληνικά