Για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη μίλησε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γκιγιέρμο Όγιος στην επίσημηω ιστοσελίδα της ομάδας του Περιστερίου. «Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά που έκαναν τα παιδιά. Το παιχνίδι στην Τρίπολη θα μας βρει αντιμέτωπους με μια ομάδα που στα τελευταία εννέα παιχνίδια έχει μόνο μια ήττα στη Βέροια και έχει νικήσει στην έδρα της τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και έχει δεχθεί πολύ λίγα γκολ. Θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί και θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας ρυθμό».

Ο Αργεντινός προπονητής μίλησε αναλυτικότερα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, λέγοντας: «Σίγουρα θα είναι ένα ματς αρκετά δύσκολο, θα δούμε και τον καιρό αν κάνει κρύο ή αν θα βρέξει γιατί και ο καιρός είναι ένας παράγοντας πολύ βασικός που παίζει σημαντικό ρόλο σε ένα παιχνίδι. Είμαστε προσγειωμένοι, έχουμε εμπιστοσύνη στους δικούς μας παίκτες που θα κάνουν το παιχνίδι τους αλλά να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες».

Ο Γκιγιέρμο Όγιος αναφέρθηκε και στην επίσκεψη που είχε κάνει προ ημερών στον αθλητικό κέντρο της Άντερλεχτ. «Είδαμε την ποιότητα των γηπέδων μήπως μπορέσουμε να κάνουμε το ίδιο και στα δικά μας γήπεδα. Οι άνθρωποι της Άντερλεχτ μας υποδέχθηκαν με θέρμη, μιλήσαμε με τον Παρ Ζέτερμπεργκ που είναι τώρα σκάουτερ και κάναμε μια καλή σχέση με όλους τους ανθρώπους της Άντερλεχτ».

Τέλος, σχετικά με την ευχή που θα ήθελε να κάνει εν όψει των Χριστουγέννων… «Ευχόμαστε σε όλους τους φιλάθλους μας υγεία, ευτυχία και η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει χαρά και δημιουργία στις οικογένειες τους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλαφούζος: «Τα ΜΜΕ να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του Μπάλντοκ, να σταθούμε στο πλευρό των οικείων του»

Και επίσημα Παντελίδης στον Asteras Aktor - «Είμαι εδώ για να φέρουμε ξανά επιτυχίες»

Τσακίρης: «Δεν ασχολείται από τώρα με μεταγραφές ο Ριμπάλτα - Το θετικό για Αλμέιδα ενόψει ΠΑΟΚ»

Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την έκθεση των ευρωπαϊκών τροπαίων με σεβασμό στο πένθος για τον χαμό του Μπάλντοκ

Η αναφορά του Τσέφεριν και του Αλ Κελαϊφί στον Ολυμπιακό: «Πέρσι η πόλη τρελάθηκε»

Σε βαρύ κλίμα το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο λόγω του θανάτου του Μπάλντοκ

Τσέφεριν για Μπάλντοκ: «Είναι μια μαύρη μέρα…»

Αλμέιδα για Μπάλντοκ: «Όλη μου η στήριξη στην οικογένεια και τους φίλους του»

Βρούτσης για Μπάλντοκ: «Όλος ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί…»

Συγκινητικός Ροντινέι για Μπάλντοκ: «Ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές της οικογένειας» - Η ανάρτησή του στα ελληνικά