Άσχημα είναι τα νέα για τον Σέσαρ Κάστρο, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ατρομήτου για 15 με 20 ημέρες. Ο νεαρός αμυντικός των Περιστεριωτών που πέτυχε το πρώτο απ’ τα δύο γκολ της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (2-0), υπέστη θλάση στο δικέφαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα και όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα, θα μείνει εκτός για το προαναφερθέν χρονικό διάστημα.

Ένα άλλο πρόβλημα που προέκυψε το Σάββατο από τον αγώνα Νέων μεταξύ των «κυανόλευκων» και των «Ποντίων», είναι αυτό του Βασίλη Αποστολόπουλου, ο οποίος υπέστη κάκωση στο γόνατο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα. Αντίθετα, ο Στέργος Μαρίνος που είχε χτυπήσει στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του ποδιού του, προπονήθηκε σε πιο έντονους ρυθμούς τη Δευτέρα το απόγευμα, ωστόσο η συμμετοχή του καθίσταται δύσκολη για το κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό.

Στα της σημερινής (26/11) απογευματινής προπόνησης που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο κυριακάτικο ματς του «Καυταντζογλείου» έκαναν θεραπεία, σάουνα και υδρομασάζ, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε έντονους ρυθμούς.

* Την Τρίτη, οι «κυανόλευκοι» θα χωριστούν σε δύο γκρουπ ακολουθώντας πρόγραμμα στο γυμναστήριο αρχικά, ενώ μετά θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube