Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς εμφανίστηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γκιγιέρμο Όγιος «Ήταν ένα παιχνίδι με πολλή ένταση, το οποίο παλέψαμε πάρα πολύ και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και σε όσους ολοκληρώνουν την ομάδα».

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολλή ένταση, το οποίο παλέψαμε πάρα πολύ και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και σε όσους ολοκληρώνουν την ομάδα. Εμείς σε κάθε παιχνίδι συνηθίζουμε να κυνηγάμε τη νίκη. Βέβαια το σκορ στο πρώτο ημίχρονο μας ηρέμησε πολύ. Η επίθεση μας δούλεψε καλά και γρήγορα και δίκαια φτάσαμε στη νίκη».

Στον αντίποδα ο τεχνικός της Καλαμαριάς, Μάκης Κατσαβάκης τόνισε «Χάσαμε ένα παιχνίδι, από έναν αντίπαλο που ήταν πολύ τυχερός και έκανε το 2-0, πράγμα που μας άγχωσε. Παράλληλα η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Ο Ατρόμητος ήταν καλός και ψύχραιμος και δημιούργησε επικίνδυνες αντεπιθέσεις. Δυστυχώς πετάξαμε στα σκουπίδια τη νίκη στη Βέροια. Τώρα πρέπει να πάρουμε πάση θυσία το παιχνίδι με το Λεβαδειακό γιατί αλλιώς θα μπούμε σε περιπέτειες. Σίγουρα θα χρειαστούμε μεταγραφές, αλλά πρέπει να βρεθούν και λεφτά».

Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube