Σίγουρα, ο Γκιγιέρμο Όγιος πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο ευτυχισμένους προπονητές στην Ευρώπη. Ο Αργεντινός τεχνικός είδε και την Πέμπτη όλους τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν κανονικά την προπόνηση χωρίς να προκύπτει απολύτως κανένα πρόβλημα. Αυτό σημαίνει πως θα τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους για την αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής, κόντρα στον Άρη, εκτός από τον τιμωρημένο Ολιβέιρα.

Αποθέωση!

Στιγμές λατρείας γνώρισαν οι Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Νταβίντ Μέζα και Απόστολος Ανδρούτσος το πρωί της Πέμπτης από εκατοντάδες μαθητές. Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου επισκέφτηκαν το 5ο και το 20ο Γυμνάσιο Περιστερίου οπού μοίρασαν πολλά δώρα και εισιτήρια στους νεαρούς μαθητές, γνωρίζοντας ταυτόχρονα την αποθέωση. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των δυτικών προαστίων φωτογραφήθηκαν με πολλά από τα παιδιά και, φυσικά, μοίρασαν αναρίθμητα αυτόγραφα.

Ακόμα, από τις 12:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, οι Ολιβέιρα και Μαρίνος πρόκειται να βρεθούνε στην μπουτίκ του Ατρομήτου ώστε να μοιράσουν αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Στο μεταξύ, από τις 10:00 το πρωί τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής και του Σαββάτου πρόκειται να διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα των Περιστεριωτών απέναντι στον Άρη.

Κηδεύτηκε ο Μιχαηλίδης

Την Πέμπτη έγινε η κηδεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, Νίκου Μιχαηλίδη, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα του Περιστερίου τη δεκαετία του 50’. Το «παρών» στην νεκρώσιμη ακολουθία έδωσαν, εκ μέρους του συλλόγου, οι Γιώργος Χατζής και Αντώνης Καραλής.

Επιμέλεια: Χρήστος Βασιλείου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube