Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γκιγιέρμο Όγιος, για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Αργεντινός τεχνικός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης, μίλησε κυρίως για την αναμέτρηση των Περιστεριωτών απέναντι στην ομάδα του Ράινερ Μάουρερ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε το αποτέλεσμα και αυτό θα κάνουμε». Ακόμα, ο Όγιος αναφέρθηκε στις δύο ήττες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, για την ως τώρα πορείας της ομάδας του αλλά και για την ενίσχυσή της.

Σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, ο Όγιος είπε: «Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός στην ομάδα για το παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ αλλά και για τη συνέχεια. Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε το αποτέλεσμα και αυτό θα κάνουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι σε ετοιμοπόλεμοι, εκτός από τον Λουτσιάνο, που αντιμετωπίζει εάν πρόβλημα στον τετρακέφαλο, για τον οποίο θα δούμε τι θα γίνει τελικά. Από το μυαλό μας δεν περνάει η ήττα. ΟΦΗ και Άρης, οι δύο ομάδες που υποδεχόμαστε στους επομένους δύο αγώνες, έχουν πάνω - κάτω τους ίδιους στόχους με εμάς. Ο παράγοντας έδρα δεν έχει σχέση. Έχουμε βάλει κάποιους στόχους και ξέρουμε τι θέλουμε.

Ο ΟΦΗ είναι μία δυνατή και πολύ συμπαγής ομάδα. Χρειάζεται πολύ συγκέντρωση και μέγιστη προσοχή, από την πλευρά μας. Οι λεπτομέρειες είναι που μετράνε σε αυτά τα παιχνίδια. Η ομάδα μας είναι συνειδητοποιημένη και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε όλο και περισσότερο. Είναι αλήθεια πως ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες αυτόν τον καιρό όμως εμείς σκεφτόμαστε μόνο τον Ατρόμητο.

Για εμάς δεν μετράει τι γίνεται στον αντίπαλο, δεν σκεφτόμαστε έτσι. Όλοι οι αντίπαλοι δίνουν πάντα ό,τι έχουν, στον αγωνιστικό χώρο, όπως κι εμείς άλλωστε. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε με το μέρος μας το αποτέλεσμα. Θέλουμε ένα καλό ματς, πάντα μέσα στα αθλητικά πλαίσια. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τη διαφορά».


Όσον αφορά τις ήττες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ο Αργεντινός τεχνικός δήλωσε: «Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα από τις δύο ήττες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Το δύσκολο σε έναν αγώνα είναι να δημιουργήσεις τις ευκαιρίες, κάτι που εμείς το κάναμε».

Για την ως τώρα κατάσταση του Ατρομήτου, ο Όγιος ανέφερε: «Ο Ατρόμητος έχει ωριμάσει πλέον και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Έχει τη δική του ταυτότητα. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Βγήκαμε από τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό πολύ ενισχυμένοι».

Τέλος, σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας, με κάποια μεταγραφή τον χειμώνα, ο προπονητής των Περιστεριωτών είπε: «Υπάρχει πάντα ένα μονοπάτι προόδου. Όποιος θέλει μπαίνει μέσα σε αυτό και το ακολουθεί. Αν δεν θέλει, φεύγει και έρχεται κάποιος άλλος στη θέση του. Όταν θα έρθει η στιγμή για μεταγραφές θα αποφασίσουμε βασιζόμενοι στο τι μας λείπει. Όλοι δικαιούνται ευκαιρίες. Δεν ξεγράφουμε κανέναν».

Ανταπόκριση: Χρήστος Βασιλείου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube