Έπειτα από σχεδόν ένα μήνα, ο Μπότσι Όγιος κατάφερε το απόγευμα της Τρίτης να ακολουθήσει κανονικά όλο το πρόγραμμα προπόνησης του Ατρομήτου και να θέσει έτσι τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Γκιγιέρμο Όγιος, για τη συνέχεια. Ο Αργεντινός μέσος, ταλαιπωρούταν από ένα σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, αυτόν τον καιρό. Πάντως, ο 25χρονος χαφ έχει μείνει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης και θα χρειαστεί κάποιο χρόνο ώστε να βρει την καλή του αγωνιστική κατάσταση.

Από την άλλη πλευρά, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για άλλη μία μέρα ο Λουτσιάνο ο οποίος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στον τετρακέφαλο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, το πρωί της Τρίτης έκανε θεραπεία σε συνδυασμό με πισίνα ενώ το απόγευμα προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς. Πάντως, είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τη Δευτέρα. Επίσης, στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, ο τεχνικός των Περιστεριωτών, Γκιγιέρμο Όγιος πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ.

Ακόμα, από την Πέμπτη πρόκειται να τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, την Κυριακή, απέναντι στους Κρητικούς. Επίσης, οι ώρες νέες λειτουργίας του γραφείου Διαχείρισης Εισιτηρίων είναι από τις 16:00 ως τις 20:00 για Δευτέρα και Τετάρτη και από τις 10:00 ως τις 15:00 για την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή

Στο μεταξύ, το πρωί της Πέμπτης οι Δημήτρης Ιωάννου, ο Λούκας Τρέχο και ο Βασίλης Αποστολόπουλος θα επισκεφτούν το 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο Περιστερίου. Οι τρεις παίκτες του Ατρομήτου πρόκειται να μοιράσουν αφίσες και εισιτήρια στους νεαρούς μαθητές όπως και πολλά αυτόγραφα.

Επιμέλεια: Χρήστος Βασιλείου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube