Μπορεί ο Κάρλος Ναβάρο να είναι από δύσκολο ως απίθανο να αγωνιστεί την Παρασκευή κόντρα στην Ελλάδα, στην έναρξη της δεύτερης φάσης του Ευρωμπάσκετ, όμως ο ίδιος ο άσος των Μέμφις αισθάνεται αυτήν τη στιγμή σαν «θηρίο στο κλουβί» και θέλει σαν τρελός να παίξει κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο διεθνής γκαρντ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα από τη θλάση που υπέστη στο δεξιό προσαγωγό, όπως, όπως δήλωσε: «Θέλω να παίξω. Δεν μπορώ να μείνω έξω και από άλλον αγώνα».

Όμως, παρά τη θέλησή του, το ιατρικό επιτελείο των παγκοσμίων πρωταθλητών δεν θέλει να ρισκάρει πιθανή συμμετοχή του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση. Ο γιατρός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Ντελφίν Γκαλιάνο, τόνισε περί αυτού: «Η αποθεραπεία του πάει πολύ καλά, αλλά είναι απαραίτητο να επανεξεταστεί. Αυτού του είδους οι τραυματισμοί χρειάζονται πολύ καιρό για να ξεπεραστούν οριστικά. Βέβαια, στην παρούσα φάση, εμείς δεν έχουμε χρόνο. Αντιδρά καλά, αλλά θα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να μην επιβαρύνουμε την κατάστασή του».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube