Stoiximan Super League

Αλεξίου: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ενισχυθεί»

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ενισχυθεί για να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό εξέφρασε ο Αλέξης Αλεξίου μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ενισχυθεί για να μπορέσει να κάνει πρωταθλητισμό εξέφρασε ο Αλέξης Αλεξίου μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο παλαίμαχος άσος υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά πρέπει να ανεβάσει την ποιότητα του ρόστερ του και την ταχύτητά του σαν ομάδα για να μπορέσει να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Αλέξη Αλεξίου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

-για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό:
«Ήταν ένα παιχνίδι ανοικτό, χωρίς σκοπιμότητες. Κατά διαστήματα είχαμε την μια ομάδα να είναι καλύτερη από την άλλη. Ο ΠΑΟΚ έβαλε δύο γκολ αλλά θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα. Ο Παναθηναϊκός πίεσε και έχασε και ένα πέναλτι. Η αλήθεια είναι ότι πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα κέρδισε περισσότερο εύκολα. Το Δεκέμβριο πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα γιατί δυσκολεύεται να πάρει τη νίκη σε πολλά παιχνίδια. Και από ότι μαθαίνω ετοιμάζονται στην ομάδα να πάρουν παίκτες. Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει γρήγορα και αυτό είναι κάτι που του λείπει και τον κάνει λίγο προβλέψιμο.

-εάν μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό:
«Πρέπει να ενισχυθεί για να κάνει πρωταθλητισμό. Ο Ολυμπιακός έχει ταχύτητα και ποιότητα μεγάλη και θα πρέπει να γίνουν προσθήκες για να αποκτήσει μεγαλύτερη ποιότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x