Ισπανία

«Αξίζει τα διπλάσια ο Νεϊμάρ…»

Λόγους για να αποδείξουν ότι η μεταγραφή του Νεϊμάρ είναι καλύτερη από εκείνη του Γκάρεθ Μπέιλ ψάχνει ο καταλανικός Τύπος, ο οποίος παραθέτει διάφορα στατιστικά στοιχεία.

Χωρίς αμφιβολία το φετινό καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα ενισχύθηκαν με δύο πολύ δυνατά ονόματα, τα οποία απασχόλησαν έντονα τον διεθνή Τύπο.

Ο Νεϊμάρ (21 ετών επιθετικός) και ο Γκάρεθ Μπέιλ (24 ετών εξτρέμ) αποτελούν τα «στοιχήματα» των δύο διεκδικητών του τίτλου της Primera Division.

Οι «μπλαουγκράνα» προτίμησαν την οικονομική ισορροπία σε σχέση με την «βασίλισσα», η οποία φέρεται να έδωσε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ.

Ωστόσο, η «Mundo Deportivo» παραθέτει διάφορα στοιχεία, τα οποία… αποδεικνύουν ότι αν ο Ουαλός μεσοεπιθετικός κόστισε το παραπάνω ποσό, τότε οι Καταλανοί έπρεπε να διαθέσουν τα διπλάσια για τον Βραζιλιάνο στράικερ.

Ο Νεϊμάρ είναι 21 ετών και η Μπαρτσελόνα πλήρωσε 57 εκατ. ευρώ στην Σάντος για έναν παίκτη που έχει σκοράρει 137 γκολ με τη Σάντος και ένα με την νέα του ομάδα. Από την πλευρά του, ο «κατοστάρης» Μπέιλ μετράει 60 γκολ με την Σαουθάμπτον και την Τότεναμ.

Όσον αφορά τις εθνικές τους ομάδες, ο Βραζιλιάνος έχει σκοράρει 24 φορές με τη «σελεσάο», ενώ ο Ουαλός έχει σημειώσει 11 γκολ με την εθνική του ομάδα.

Επίσης, ο Νεϊμάρ έχει εννέα τρόπαια και με την εθνική Βραζιλιάς, ενώ ο Μπέιλ δεν έχει ακόμα γευτεί την κατάκτηση κάποιο τίτλου.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x