Δελτία Τύπου

Ακούστε σε λίγο DRIVE & TRAVEL που μοιράζει μοναδικά δώρα!

Απολαύστε σήμερα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, το πλούσιο μενού του DRIVE & TRAVEL.

Κάθε Σάββατο, 08.00 – 10.00, από τον «ΣΠΟΡ FM 94,6», από τους συνεργαζόμενους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και μέσω Διαδικτύου (http://www.sport-fm.gr/player.jsp) σε όλο τον κόσμο.

Ο Δημήτρης Μπαλής με τη Μαρία Ακριβού και τη Νίνα Μουσούρη, ταξιδεύουν με το νέο Toyota Avensis που το ανεφοδιάζουν στα πρατήρια της ΒΡ. Προτείνουν σε όσους έχουν Nissan να κάνουν έναν απαραίτητο χειμερινό έλεγχο κερδίζοντας δώρα. Εναλλακτικά, προτείνουν μακροχρόνια ενοικίαση οχήματος από τη Leaseplan Hellas και σας προσκαλούν να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς, στη σελίδα μας στο facebook…

Το «DRIVE & TRAVEL σε χρόνο… dt», η μοναδική εκπομπή με θέματα τουρισμού, πολιτισμού, περιβάλλοντος και υπαίθρου, αυτό το Σάββατο 08.00 – 10.00, παρουσιάζει:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ή ΣΠΙΤΙ: Οι αφίξεις στην Αθήνα πληθαίνουν, όχι όμως και οι διαμονές στα ξενοδοχεία. Η νέα μόδα με τις «ενοικιάσεις σπιτιών», «κλέβει» μερίδιο από τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία, δημιουργώντας αθέμιτο ανταγωνισμό. Για τα στοιχεία που υπάρχουν, μιλά ο Αλέξανδρος Βασιλικός, πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών, Ατικής & Αργοσαρωνικού.

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ: Το νησί που κάθε χρόνο κάνει ρεκόρ προσέλευσης τουριστών, θέλει, πλέον, τουρισμό όλο το χρόνο. Για τις προϋποθέσεις και τις υποδομές, ο δήμαρχος Νικόλαος Ζώρζος, δίνει εξηγήσεις.

ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ: Πόσες λέξεις χρησιμοποιούμε καθημερινά για διάφορους λόγους; Τι σημαίνουν; Από που προέρχονται; Θα μπορούσαμε να τις αντικαταστήσουμε με άλλες; Για το νέο της βιβλίο, προϊόν συνεργασίας με δύο ακόμη συναδέλφους της, μιλά η Μαρία Καμηλάκη, Διδάκτωρ Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: H Κασάντρα ντε Πεκόλ, στα 26 της χρόνια θέλει να κάνει ρεκόρ, επισκεπτόμενη 196 χώρες σε 3 χρόνια. Ηρθε στην Ελλάδα, την ανακαλύψαμε και συνομιλούμε μαζί της.

ΡΥANAIR: Νέες συνδέσεις της Αθήνας με πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η ιρλανδική εταιρεία ανβάζει τον πήχη και θεωρεί τη χώρα μας στρατηγικό «παίκτη» στα σχέδιά της. Μιλάμε αποκλειστικά με τον Ντέιβιντ Ο’ Μπράιαν, εμπορικό διευθυντή της εταιρείας.

ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ... ΚΑΙΡΟΣ: Η εφαρμογή που βραβεύτηκε ως πρώτη στο διαγωνισμό Digital Gate, που διοργάνωσε το Αεροδρόμιο Αθηνών. Ο Βασίλης Χρυσός, συνιδιοκτήτης της εφαρμογής, είναι αποκαλυπτικός.


Μαθαίνουμε επίσης, τα νέα των αεροπορικών εταιρειών, τις προσφορές που υπάρχουν, σημαντικά θέματα περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού και ανάπτυξης υπαίθρου.
Και βέβαια, οι ακροατές μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς:
Για ένα εξαιρετικό tablet MLS iQTab Atlas που είναι και πλοηγός και με νέες φωνητικές εντολές.
Για ένα διήμερο με μία διανυκτέρευση των 2 ατόμων, με πρωινό, στο «Ζεις Εδώ», στην Ασίνη Ναυπλίου.
Για 3 δωροεπιταγές των 20 ευρώ από τη μεγάλη εταιρεία κρεάτων Λεβέντης (Περιστέρι, Αιγάλεω, Νίκαια).
Για ένα πλήρες γεύμα των 2 ατόμων στο μεζεδοπωλείο «Λιοτρίβι» στην πλατεία Ανθούπολης, στο Περιστέρι.
Για ένα γεύμα των 2 ατόμων στο μουσικό χώρο «Αστροφεγγιά», στην Πατησίων.
Για εκπτωτικά κουπόνια των 20% σε αγορές από την εταιρεία με όλα τα συστήματα θέρμανσης (καυστήρες όλων των ειδών, ξυλόφουρνους, ξυλόσομπες, μπάρμπεκιου κ.α.) Ξανθάκος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x